Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Υπερηφάνεια στη σημερινή ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στο ΚΕΝ



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ- Το κέντρο, που αποτελεί οργανικό κομμάτι της πόλης κατασκευάστηκε το 1997, διαθέτει καινούργιες εγκαταστάσεις και μπορεί να φιλοξενήσει 650 άτομα



Οι 180 περίπου οπλίτες της Ε’ ΕΣΣΟ στο ΚΕΝ Άρτας, ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα, ενώ συγκινημένοι γονείς, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων παρακολούθησαν την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της VIII Μεραρχίας, ταξιάρχου Νικ. Ανδριόπουλου και του Διοικητή του ΚΕΝ Ταγματάρχη Πεζικού Φώτ. Καραμπά. Ήδη μετά από την ουσιαστική επαναλειτουργία του, το ΚΕΝ Άρτας διαθέτει σημαντικά αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υποδομές ενώ λειτουργεί θετικά στην τοπική οικονομία της Άρτας.
Η ορκωμοσία τελέστηκε από...τον Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Ιγνάτιο. Στην τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Περιφέρεις Ηπείρου, του Δήμου Άρτας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρ. Παπάζογλου κ.α.

Μετά την τελετή παρατέθηκε μικρή δεξίωση, ενώ ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δήλωναν οι νεοσύλλεκτοι στους γονείς τους από την εκπαίδευση, τις εγκαταστάσεις και τις συνθήκες στο ΚΕΝ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου