Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκλειστικό: Δείτε τον νέο έρωτα της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου [Εικόνες]




Της Σάσας Σταμάτη – Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την πόρτα της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου χτύπησε ξανά ο έρωτας, και μάλιστα με... προξενιό. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθηνών φαίνεται ότι εδώ και λίγο καιρό ζει την καλύτερη περίοδο της ...ζωής της, στο πλάι του επιχειρηματία Γιώργου Λεγάκη. Η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου χώρισε οριστικά από τον πρώην σύζυγό το 2014. Από τότε είχε επιλέξει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή του γιου της, Χρήστου, αφού ο χωρισμός της ήταν επώδυνος και είχε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και με τον πρώην σύζυγό της είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού τους, την οποία και τελικά κέρδισε.

Ωστόσο, τελευταία η βουλευτής ήθελε έναν σύντροφο στη ζωή της και τον βρήκε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με τη βοήθεια μιας κολλητής της φίλης, που της έκανε το... προξενιό. Πριν από λίγο καιρό οι δύο φίλες είχαν συναντηθεί σε μια βάπτιση. Εκεί η φίλη της κ. Ασημοακοπούλου τής σύστησε τον νέο της σύντροφο. Μετά από λίγες μέρες, η φίλη της με τον σύντροφό της κάλεσαν τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ήταν και ο Γιώργος Λεγάκης και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, με το που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον αισθάνθηκαν αυτό που λέμε κεραυνοβόλο έρωτα.
Ο επιχειρηματίας ενθουσιάστηκε από τη γοητεία της, το βλέμμα της και το χαμόγελό της, ενώ εκείνη από την έντονη προσωπικότητά του και από τότε είναι μαζί. Μάλιστα, η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, επειδή είναι μια γυναίκα παραδοσιακή, πριν από λίγο καιρό γνώρισε τον νέο σύντροφό της στην οικογένειά της.

ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Συγκεκριμένα, στα τέλη Αυγούστου η κ. Ασημακοπούλου με τον Γ. Λεγάκη και την οικογένειά της βρέθηκαν στην Υδρα, σε μια οικογενειακή γιορτή, και έτσι γνωρίστηκαν. Η οικογένεια της πολιτικού ενθουσιάστηκε με τον επιχειρηματία, που βλέπουν ότι αγαπάει τη «γαλάζια» βουλετίνα. Το «Secret» αποκαλύπτει αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας συνόδευσε την πολιτικό στο επαγγελματικό ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Οι δυο τους, όμως, παρευρέθηκαν και στο πάρτι της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».


Εκεί, έκλεψαν την παράσταση, αφού πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτιούνταν ποιος ήταν ο γοητευτικός κύριος που συνόδευε την Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη, φυσικά, με χαμόγελο τους έλεγε ότι είναι ο σύντροφός της, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Ποιος είναι, όμως, ο άνδρας που έχει κάνει τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να χαμογελάει ξανά; Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λεγάκης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «S», είναι ένας πολύ καταξιωμένος στον χώρο του εργολάβος δημοσίων έργων και άνθρωπος χαμηλών τόνων. Πάντα θαύμαζε την Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, παρακολουθώντας την αρκετές φορές στην τηλεόραση, ωστόσο δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνονταν κάποια στιγμή ζευγάρι.





fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου