Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Καμμένος Tv το κανάλι Σαββίδη: Ποια στελέχη των ΑΝΕΛ προσλαμβάνει. Ονόματα





Ποια στελέχη των ΑΝΕΛ θα πάρει στο κανάλι του ο Ιβαν Σαββίδης;

Αν το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πάρει άδεια, τότε επτά στελέχη των ΑΝ.ΕΛ., θα αναλάβουν σημαντικές θέσεις, όπως προκύπτει από τον φάκελο που κατατέθηκε.

Αναλυτικά

1. Γιώργος Κούσουλας. Προορίζεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων του μελλοντικού καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ο Γ. Κούσουλας ήταν διευθυντής γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και διευθυντής ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.

2. Ελένη Δουρούκη. Προορίζεται για προϊσταμένη οικονομικού ρεπορτάζ. Ήταν δημοσιογράφος στη Βουλή των Ελλήνων από το 2012 ως το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

3. Βασίλης Συριόπουλος. Τεχνικός διευθυντής . Από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα είναι τεχνικός προϊστάμενος διεύθυνσης ενημέρωσης, υπεύθυνος για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

4. Κώστας Λαβίδας. Θα αναλάβει προϊστάμενος ελεύθερου ρεπορτάζ. Ήταν στο γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.



5. Αννα Μπάστα. Προϊσταμένη αθλητικού ρεπορτάζ. Ήταν υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α” Αθήνας, τον Σεπτέμβριο του 2015. Είναι διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ.

6. Μανταλένα Παπαδοπούλου. Είναι πρόεδρος της νεολαίας ΑΝΕΛ, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ.

7. Αντιγόνη Δήμιτσα. Ήταν διορισμένη ειδική συνεργάτιδα στο γραφείο Καμμένου στο ΥΕΘΑ ως τον Φεβρουάριο του 2016.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου