Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ




Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ



Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης, ΒΗΜΑ TV,  Ήπειρος TV 1 και Ιωάννινα TV, για την ευγενική τους προσφορά να προβάλουν δωρεάν το ενημερωτικό τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε ο Δήμος για τους υπόγειους κάδους απορριμμάτων καθώς και τον Μενέλαο Συκοβέλη ο οποίος το δημιούργησε.
Με την κίνησή τους αυτή συμβάλουν στην ενημέρωση των γιαννιωτών για την ορθή χρήση του νέου αυτού συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.
Πρόκειται αναμφίβολα για μία πρωτοβουλία που μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης υπό την προϋπόθεση ότι θα δείξουν συνέπεια και οι πολίτες.
Στην κατεύθυνση αυτή η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει ένα πλέγμα ενημερωτικών δράσεων στο οποίο εντάσσεται και το ενημερωτικό τηλεοπτικό σποτ που ήδη προβάλλεται και από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης.
Φυσικά τις  τελευταίες εβδομάδες ενημερωτικά φυλλάδια έχουν φτάσει σε κάθε σπίτι, μέσω της ΔΕΥΑΙ.
Ελπίδα όλων είναι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι πολίτες των Ιωαννίνων θα εξοικειωθούν με τον τρόπο λειτουργίας των νέων βυθιζόμενων κάδων και τα όποια μικροπροβλήματα έχουν παρατηρηθεί θα εκλείψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου