Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Μήνυμα συμμετοχής και θετικής ψήφου από τον Θωμά Μπέγκα
Ενωτικό μήνυμα συμμετοχής και θετικής ψήφου στέλνει με το μήνυμα του ενόψει των εκλογών της 

Κυριακής ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου Υποψήφιος, Θωμάς Μπέγκας και η παράταξη του «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα».

Το μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε να καλέσουμε όλους τους δημότες του Δήμου μας να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή .

Μαζικά και συμμετοχικά. Γιατί η δημοκρατία θωρακίζεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή και όχι από την αποχή. Ενισχύεται μέσα από τη δράση κι όχι την αδράνεια. 

Με την ψήφο σας την προηγούμενη Κυριακή διαμορφώσατε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναδείξατε την παράταξη μας πρώτη και με μεγάλη διαφορά, δίνοντας μας την πιο ισχυρή αριθμητική αλλά κυρίως πολιτική νομιμοποίηση, για να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις συνεργασιών που απαιτούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος μας, Θωμάς Μπέγκας, συζήτησε με όλες τις παρατάξεις που δεν πέρασαν στο 2ο γύρο.

Επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε συναντίληψη σε ένα μεγάλο εύρος κρίσιμων θεμάτων του Δήμου και είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε ενωτικά και δημοκρατικά. Να ενώσουμε τις θετικές δυνάμεις του Δήμου μας.

Στα χρόνια που πέρασαν, κατά την πρώτη μας θητεία, αλλά και στα χρόνια που έρχονται δεν χάσαμε και δεν θα χάσουμε, ποτέ, το βασικό μας στόχο:

Την ενίσχυση των Δημοκρατικών Θεσμών, την απαλλαγή από τον αυταρχισμό και τις νοοτροπίες, που θέλουν το Δημαρχείο κλειστό και απόμακρο.

Αυτή την Κυριακή κρίνουμε, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε

Θα επιτρέψουμε να θριαμβεύσει ο λαϊκισμός του εύκολου λόγου και των ανέξοδων υποσχέσεων ή θα χτίσουμε πάνω στην τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Θα ανακόψουμε την πορεία που οδηγεί στο μέλλον με συγκεκριμένο σχέδιο και διασφαλισμένους πόρους ή θα αρκεστούμε σε προθέσεις που αποτελούν κακέκτυπο αντίγραφο ενός έργου που ήδη υλοποιείται.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες.

Απέναντι στις προσωπικές στρατηγικές, εμείς προτάσσουμε το συλλογικό συμφέρον.

Ενώνουμε τις θετικές δυνάμεις του τόπου μας και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για μια ακόμη νίκη των πολιτών, την Κυριακή 2 Ιουνίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου