Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Συναντήσεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων





Ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ολοκλήρωσε σήμερα τον κύκλο επαφών και συζητήσεων με


 τους επικεφαλής των παρατάξεων που έδωσαν την εκλογική μάχη αλλά δεν βρέθηκαν στον δεύτερο γύρο.

Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και με ταύτιση απόψεων σε πολλά και μείζονα θέματα του δήμου.


Ο κ. Ελισάφ συναντήθηκε με την Τατιάνα Καλογιάννη, το Νίκο Γκόντα, τον Άρη Μπαρτζώκα ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Λάζαρο Νάτση.

Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι η συνεργασία αποτελεί συστατικό επιτυχίας. Αυτή άλλωστε αποτέλεσε την βάση για την συγκρότηση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Συνεργασία μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές κομματικές αφετηρίες, διαφορετικές πολιτικές τοποθετήσεις αλλά κοινό όραμα για τα Γιάννενα.

Η πόλη πρέπει να γυρίσει σελίδα και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να το κάνει. Την Κυριακή θα κρίνει αν είναι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής κατά την τελευταία πενταετία, τα ανύπαρκτα έργα, την μηδενική απορρόφηση από το ΕΣΠΑ, τα πανάκριβα τιμολόγια της ΔΕΥΑΙ, τα υψηλά ανταποδοτικά τέλη, το επίπεδο καθαριότητας της πόλης, την καθημερινότητα.

Ο κ. Ελισάφ σε όλες τις συναντήσεις υπογράμμισε ότι η επόμενη μέρα θα πρέπει να είναι διαφορετική για τον Δήμο κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την συγκρότηση ενός μεγάλου συνασπισμού όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του.

Παράλληλα συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και εκατοντάδες πολίτες που τάσσονται στο πλευρό του, δηλώνοντας ότι θα δώσουν δίπλα του την μάχη της δεύτερης Κυριακής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου