Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Καμμένος και ΑΝΕΛ ένα βήμα πριν από την απόσυρση από τις πρόωρες εθνικές εκλογές




Οι ΑΝΕΛ στις Ευρωεκλογές πήραν ένα ελάχιστο ποσοστό κι ο Πάνος Καμμένος είδε ότι ο χωρισμός 


στις τελευταίες ημέρες εξουσίας με τον Αλέξη Τσίπρα δεν ευνόησε το κόμμα....του καθώς οι πολίτες δεν μπόρεσαν να του συγχωρήσουν το γεγονός ότι συγκυβέρνησε για πολλά χρόνια με τον ΣΥΡΙΖΑ και μερικές από τις «κόκκινες γραμμές» τις είχε σβήσει μονοκονδυλιά.

Η στάση του στο Σκοπιανό όταν όλα είχαν τελειώσει και ενώ δεν είχε διαχωρίσει την θέση του την στιγμή που η Νέα Δημοκρατία είχε καταθέσει πρόταση μομφής πριν από την συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε ακόμη ένα μεγάλο ρόλο στην απόφαση του λαού να γυρίσει την πλάτη στους ΑΝΕΛ.
«Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας» έγραψε ο κύριος Καμμένος το βράδυ της Κυριακής και πρόσθεσε: «Εργάστηκα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα».
Τελικές αποφάσεις όμως θα παρθούν από την ερχόμενη εβδομάδα καθώς όπως είπαν στελέχη των ΑΝΕΛ στο Εleftherostypos.gr αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση. Παρόλα αυτά άφηναν ορθάνοιχτο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο καθώς η απογοήτευση στο κόμμα από την απήχηση που έχει τους πολίτες είναι πολύ μεγάλη.
Σε περίπτωση που οι ΜΕΛ δεν συμμετάσχουν το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα απογίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή: η Μαρία Κόλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ενωση Κεντρώων). Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Bουλή.



eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου