Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Στο Νησί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας


Στο Νησί βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος με την «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο που εκλέγεται εκεί, 
Κώστα Γκέκα, και τους Αλέκα Βακαλοπούλου, Αγγελική Αγγέλη και Γιάννη Παρδάλη.Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Νησιού, Άρης Λιούμπος.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του Νησιού και τους ανέπτυξε τα έργα που ολοκληρώθηκαν σε αυτή την δημοτική περίοδο που αφορούν τόσο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους όσο και στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τα Γιάννενα.

«Η Δημοτική Αρχή αυτά τα 5 τελευταία χρόνια έστρεψε το βλέμμα της στο Νησί και το βοήθησε σημαντικά. Έργα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως οι λαμπτήρες LED, και η ανακατασκευή των δρόμων και των πεζοδρομίων συνδυάστηκαν με την στοχευμένη προβολή των Ιωαννίνων και του Νησιού ειδικότερα. Είμαστε ικανοποιημένοι από την τουριστική άνοδο που βιώνει το Νησί και είμαστε σίγουροι ότι ο Δήμαρχος και τη νέα περίοδο θα ανταποκριθεί στις ανάγκες μας», τόνισε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Γκέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου