Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

«ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ με περίμενε στην πόρτα του σπιτιού μου μόλις επέστρεψα από τις ολιγοήμερες διακοπές μου..».Eleni Tsiouli
Αυτό με περίμενε στην πόρτα του σπιτιού μόλις επέστρεψα από τις ολιγοήμερες διακοπές μου.Καιναι,πρόκειται για κατάσχεση και πλειστηριασμό α κατοικίας.
Της δικής μου κατοικίας, αυτής που πήρα απ' τους γονείς μου οι οποίοι την αγόρασαν χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν, χωρίς να κλέψουν κανέναν, χωρίς να δανειστούν από κανέναν.
Αρχικά δε θέλησα να αναφέρω τιποτα καθώς ο οίκτος ή οποιαδήποτε μορφή λυπησης δεν είναι το ζητούμενο.
Σήμερα όμως κι αφού πέρασε το πρώτο σοκ νιώθω απίστευτη οργή. Οργή και αηδία ταυτόχρονα για την απέραντη υποκρισία αυτού του κράτους , που νοιάζεται μονάχα για την εικόνα, αφου οι κοιλιακοί του Κούλη και το "σικ" ( μην ξερασω) συνολακι της Μαρεβας, έχουν προφανώς μεγαλύτερα αξία από μια μητέρα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μεγαλώσει αξιοπρεπώς 2 παιδιά με τον πετσοκομμενο μισθό του δημ. υπαλλήλου.
Και ξέρω πως υπάρχουν εκεί έξω κι άλλες τέτοιες μητέρες, πατεράδες ή οικογένειες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σύντομα δυστυχώς στην ίδια θέση με μένα, καθώς όπως φαίνεται δεν πληρουμε τα κριτήρια της "αριστείας" τους.
Να τους χαίρεστε λοιπόν τους "Άριστους" που ψηφισατε!
Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!
Οργή, Αηδία και Ντροπή!


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου