Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Στο κρατητήριο γυναίκα επειδή πωλούσε… ελληνικές Σημαίες! - Ανενόχλητοι οι αλλοδαποί παράνομοι μικροπωλητές


 

Η είδηση που ακολουθεί μας συγκλονίζει εξαιτίας του συμβολισμού που εμπεριέχει:
Στα Γιάννενα η αστυνομία συνέλαβε μια ηλικιωμένη..Ελληνίδα που πουλούσε ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν στα Γιάννενα μία γυναίκα επειδή πωλούσε ελληνικές σημαίες εν όψει 28ης Οκτωβρίου, χωρίς άδεια. Η πλανόδια έμπορος κατηγορείται για παράνομη άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητα, καθώς διέθετε προς πώληση 56 ελληνικές σημαίες – διαφόρων μεγεθών – χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Στην Ελλάδα λοιπόν του 2021 οι αλλοδαποί μικροπωλητές μπορούν ανενόχλητοι να απλώνουν τα πανέρια τους πουλώντας ελεύθερα τα «μαϊμού» προϊόντα τους, καταλαμβάνοντας τις πιο πολυσύχναστες γωνιές των ελληνικών πόλεων, αλλά ο Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το ψωμί του πουλώντας δέκα σημαίες με το εθνικό σύμβολο ενόψει 28ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα. Πρόκειται για μια ακόμη μαχαιριά στην εθνική συνείδηση. Ένα ακόμα βήμα προς την αποεθνικοποίηση. Και πάντοτε σε όλες τούτες τις φοβερές συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. τα θύματα είναι φτωχοί Έλληνες. Την προηγούμενη φορά ήταν ένας γέρος καστανάς που έκανε το έγκλημα να ανάψει την φουφού του χωρίς άδεια.

Κάποια άλλη φορά ήταν μια γιαγιάκα που έκανε την ανόσια πράξη να στηθεί μέσα στο κρύο σε μια γωνιά πουλώντας ματσάκια άνηθο.

Όλοι αυτοί οι φοβεροί εγκληματίες συμπωματικά είναι Έλληνες. Και την ίδια ώρα Ρομά και μουσουλμάνοι μετανάστες αλωνίζουν ελεύθερα χωρίς να υπακούν σε κανένα μέτρο της πολιτείας.


fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου