Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ανίκανες ηγεσίες, πολιτικοί “νάνοι” υπονομεύουν την ασφάλεια… τα Ίμια και το Πέραμα


Πώς το είχε πει στα Ίμια ο Θεόδωρος Πάγκαλος; Να κάναμε πόλεμο να είχαμε νεκρούς; Κάπως έτσι, με αυτά τα μυαλά, αποθρασύνθηκε η Τουρκία και φτάσαμε στα γνωστά. Την ίδια λογική ακολουθεί η πολιτική ηγεσία της χώρας και της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού αντί να.. στηρίξουν απόλυτα την Ομάδα ΔΙΑΣ και τους αστυνομικούς που έκαναν αυτό για το οποίο τους πληρώνει η ελληνική κοινωνία, διαρρέουν ότι είχε δοθεί εντολή να μη συνεχιστεί η καταδίωξη που οδήγησε τον νεαρό σεσημασμένο για κλοπές Ρομά, στον θάνατο. Αφού πρώτα είχε εμβολίσει τη μηχανή με τους ΔΙΑΣ επάνω…

Η γελοιότητα αυτής της υπόθεσης ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Προσπαθούν ανερυθρίαστα να ψελλίσουν ότι υπήρξε λέει… ασυνεννοησία ανάμεσα στο κέντρο και τους ΔΙΑΣ. Γι’ αυτό έγινε η καταδίωξη! Εάν τους είχαν συλλάβει οι ΔΙΑΣ θα έβγαιναν όλοι να δηλώνουν περήφανοι για την Αστυνομία και θα συνωστίζονταν για μια φωτογραφία μαζί τους όταν θα τους βράβευαν.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες που επικαλείται ο έμπειρος συνάδελφος, Γιάννης Σουλιώτης για την “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, στη διάρκεια του περιστατικού,ο εκφωνητής από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της υπηρεσίας ζήτησε μέσω ασυρμάτου από τους αστυνομικούς να μη συνεχίσουν να ακολουθούν το όχημα και να διακόψουν την καταδίωξή του ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των υπόπτων, των αστυνομικών αλλά και διερχόμενων πολιτών¨”.

Τώρα, αντί βραβείου που με αυταπάρνηση έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα για να κάνουν με ευσυνειδησία τη δουλειά τους, η επιβράβευση είναι ο εισαγγελέας! “Είναι πάγια διαδικασία” λένε. Οι απίθανοι αυτοί τύποι, θεωρούν ότι προστατεύουν έτσι την ελληνική κοινωνία

Ποιο είναι όμως το μήνυμα που περνούν με την ανόητη συμπεριφορά τους όλοι αυτοί οι πρόθυμοι απολογητές ενώπιον μιας σάπιας πολιτικής ορθότητας; Πανομοιότυπο με το μήνυμα Πάγκαλου στην Τουρκία: “Πιέστε μας στρατιωτικά και θα υποχωρήσουμε διότι ιεραρχούμε υψηλότερα τις απώλειες από την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα”!

Δηλαδή, με όσο πιο απλά λόγια μπορούμε. Όχι ότι θα συγκινηθεί κανείς τους… “Επιχειρήστε να ξεφύγετε, μη σταματάτε στο σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας! Θα τα καταφέρετε διότι εάν επιμείνετε θα φοβηθούμε την πιθανότητα να υπάρξουν θύματα και θα δοθεί εντολή εγκατάλειψης της καταδίωξης”. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ;

Πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη των συμπολιτών μας στα σπίτια των οποίων είχε μπουκάρει ο νεαρός Ρομά. Ο Θεός να τον συγχωρέσει και να τον αναπαύσει. Ως άνθρωποι λυπούμαστε όπως για κάθε απώλεια. Υπάρχει όμως και μια γραμμή κοινής λογικής την οποία όταν παραβιάζουν οι κρατούντες, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην κοινωνία.

Διότι μήπως θα είναι οι ίδιοι σημερινοί υποκριτές που θα “πέφτουν από τα σύννεφα” και αναρωτιούνται βλακωδώς και δημόσια, μπροστά στα “μαρκούτσια” ή τα τηλεοπτικά πάνελ, γιατί εμφανίζονται και επιβιώνουν στο πολιτικό σκηνικό “Χρυσές Αυγές και Βελόπουλοι”… διότι έτσι λένε!

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου