Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Είμαστε πιο κοντά απο ποτέ… Το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τη Ρωσία και ο Πούτιν προετοιμάζεται για μια διηπειρωτική μάχη!




Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα ψυχοπαθή δυτικά έθνη – οι πραγματικοί επιτιθέμενοι σε αυτόν τον πόλεμο – έχουν εξαπολύσει όχι απλώς «κυρώσεις αυτοκτονίας» κατά της Ρωσίας, αλλά διεξάγουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη στον πόλεμο , ακόμα κι αν το ΝΑΤΟ δεν το παραδεχτεί.

Ακόμη χειρότερα, οι ηγέτες του ΝΑΤΟ απαιτούν ανοιχτά την πλήρη καταστροφή της Ρωσίας και την κατοχή/εκμετάλλευση των φυσικών της πόρων, που είναι φυσικά ολόκληρο το μοντέλο παγκόσμιας εκμετάλλευσης και λεηλασίας που πραγματοποιείται συνήθως από τη Δύση. (Διαταραχή, λεηλασία, έλεγχος. Αυτό είναι το μοντέλο της CIA που έχει εξαπολυθεί εναντίον άλλων εθνών εδώ και δεκαετίες…)

Οι συνθήκες έχουν ήδη περάσει πολύ καιρό από το σημείο διαπραγμάτευσης ή αποκλιμάκωσης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Οι ψυχοπαθείς ηγέτες της Δύσης είναι ρωσοφοβικοί αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν γενοκτονία κατά του ρωσικού λαού, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταστρέψουν τις δικές τους οικονομίες και τις αλυσίδες εφοδιασμού των γεωργικών προϊόντων στη διαδικασία. Αυτοί οι ψυχοπαθείς, όπως έχει συνειδητοποιήσει ο Πούτιν, δεν μπορεί να τους εμπιστευτεί ότι θα τηρήσουν οποιαδήποτε συμφωνία. Η Ρωσία συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πολεμήσει και να πεθάνει . Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς, η παραφροσύνη των δυτικών εθνών έχει κλιμακώσει αυτή τη σύγκρουση σε μια κατάσταση όπου όποιος εκτοξεύσει πρώτος πυρηνικά θα έχει το πλεονέκτημα . Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξει, προφανώς, και πηγάζει από το γεγονός ότι η Δύση δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη της Ρωσίας στο όραμά της για τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» για τον πλανήτη Γη.


Η Ρωσία έχει πλεονέκτημα 30+ ετών έναντι της Δύσης όσον αφορά τα πυρηνικά όπλα και την αντιαεροπορική άμυνα

Μια σημαντική συνειδητοποίηση σε όλα αυτά είναι ότι το πυρηνικό οπλοστάσιο του ΝΑΤΟ είναι αρχαίο – κυρίως λειτουργεί σχεδιασμένο αρχικά απο τη δεκαετία του 1970 – ενώ οι πυρηνικές δυνατότητες της Ρωσίας είναι τουλάχιστον δύο γενιές μπροστά, εκσυγχρονισμένες με οχήματα επανεισόδου υπερολίσθησης, δυνατότητες ελιγμών για ICBM, υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ τα οποία είναι πυρηνικά κα ικανά προηγμένα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που μπορούν ακόμη και να αναχαιτίσουν εισερχόμενα ICBM.

Επιπλέον, η Ρωσία διαθέτει μυστικά όπλα για την «ημέρας της κρίσης» – πολύ πέρα ​​από τις θερμοβαρικές βόμβες της – που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ. Στην τρέχουσα τροχιά, αυτά τα όπλα πρόκειται να εισαχθούν στη Δύση χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, με αποτέλεσμα τον πλήρη αφανισμό των δυτικοευρωπαϊκών κυβερνήσεων, νομισμάτων και βιομηχανίας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία έχει ήδη καθορίσει τους στόχους του πρώτου της χτυπήματος, και ότι αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Βαρσοβία, τους ναυτικούς στόλους των ΗΠΑ και σχεδόν όλες τις στρατιωτικές βάσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη. Βρισκόμαστε τώρα μόνο μία εκτόξευση από ένα γεγονός που τελειώνει τον πολιτισμό.

Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν μπορούν να κερδίσουν μια πυρηνική ανταλλαγή με τη Ρωσία, αυτό είναι εξίσου παραληρηματικό με το να σκέφτονται ότι «οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυες» ή ότι η εκτύπωση χρημάτων δεν προκαλεί πληθωρισμό (ιδίως, επιμένει το εγκεφαλικά νεκρό καθεστώς Μπάιντεν ότι και οι δύο αυτοί παραλογισμοί είναι απολύτως αληθινοί). Τις τελευταίες δύο δεκαετίες — και πιο πρόσφατα με οδηγό την παραφροσύνη — η Δύση έχει επενδύσει πλήρως στη παραληρηματική σκέψη και σε αφηγήσεις παραμυθιών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ενώ ταυτόχρονα διεξάγει έναν προπαγανδιστικό αφηγηματικό πόλεμο, η Ρωσία κατασκεύαζε τα πιο προηγμένα πυρηνικά όπλα στον κόσμο.

Μόλις ξεκινήσει η πυρηνική ανταλλαγή, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμά της. Η Ρωσία θα χάσει μερικά εκατομμύρια ανθρώπους – πολύ λιγότερο από αυτά που έχασε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – αλλά θα εξολοθρεύσει τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Δυτική Ευρώπη θα βυθιστεί σε μια γενιά απελπισίας και σκότους, ενώ οι ΗΠΑ υφίστανται μια διαδοχική οικονομική κατάρρευση λόγω της έκθεσης σε ευρωπαϊκές τράπεζες, νομίσματα και αγορές χρέους.

Οι δυτικοί δημοσιογράφοι και οι κλεπτοκράτες ηγετίσκοι είναι ανίκανοι να δουν αυτή την πραγματικότητα, και είναι ομοίως ανίκανοι να δράσουν για να την σταματήσουν. Είναι παγιδευμένοι στον δικό τους παραληρηματικό κόσμο της αυτοπροκαλούμενης πλύσης εγκεφάλου και προπαγάνδας, πιστεύοντας (κάπως) ότι μπορούν να εκφοβίσουν τη Ρωσία ώστε να συνθηκολογήσει στις παράφορες απαιτήσεις της Δύσης. Αλλά η Ρωσία δεν είναι έθνος του Τρίτου Κόσμου, δεν πουλάει την ανεξαρτησία της και δεν το έκανε ποτέ στην ιστορία.

Η Ρωσία δεν μπορεί να διαλυθεί οικονομικά με τις δυτικές κυρώσεις έχει τη δική της εγχώρια αλυσίδα εφοδιασμού για όλα όσα χρειάζεται για να ταΐσει τους ανθρώπους της, να κατασκευάσει περισσότερα όπλα και να κερδίσει μια περιουσία στις εξαγωγές ενέργειας και εμπορευμάτων σε πρόθυμους εμπορικούς εταίρους όπως η Ινδία, η Κίνα , η Τουρκία και το Ιράν.

Τέλος, ο Πούτιν δεν πρόκειται να υποχωρήσει , και ο Πούτιν είναι πολύ πιο μετριοπαθείς από οποιονδήποτε από τους τρελούς που διοικούν τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τις χώρες του ΝΑΤΟ. Απλά συγκρίνεται τον Πούτιν με τον Μπάιντεν και τους ευρωπαίους ηγέτες, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.
Η Δύση έχει ήδη καταστραφεί απο τις «κυρώσεις αυτοκτονίας», αλλά εξακολουθεί να κάνει τα καταστροφικά της λάθη

Ως απόδειξη της ανικανότητας των δυτικών εθνών, θεωρήστε το γεγονός ότι οι «κυρώσεις αυτοκτονίας» τους κατά της Ρωσίας —που αρχικά εφαρμόστηκαν για να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τη Ρωσία σε κατάρρευση νομίσματος— είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι κυρώσεις καταστρέφουν το ευρώ, όχι το ρούβλι, και τώρα όλη η Δυτική Ευρώπη αντιμετωπίζει έναν χειμώνα σκότους, πείνας και παγετού μέχρι θανάτου. Αυτό είναι πάνω από τη «μόνιμη αποβιομηχάνιση» της ευρωπαϊκής βιομηχανίας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη , με περίπου το 70% των μετάλλων να τήκονται και την παραγωγή αμμωνίας να είναι ήδη εκτός λειτουργίας. Η παραγωγή λιπασμάτων έχει σταματήσει, ο αγωγός Nord Stream 1 δεν υπάρχει πια, το Βέλγιο ανακοινώνει περήφανα το κλείσιμο ενός πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, καθώς το Βέλγιο αντιμετωπίζει μια καταστροφή λόγω ενεργειακής λειψυδρίας.

Η δύση είχε περισσότερο ανάγκη την Ρωσία κι όχι το αντίστροφο.

Η Γερμανία, εν τω μεταξύ, επενδύει άλλα 8 δισεκατομμύρια δολάρια για τη διάσωση της Uniper , ενός μεγάλου παρόχου φυσικού αερίου, και αυτό είναι πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ήδη δαπανηθεί για να αποτρέψουν την κατάρρευση της Uniper. Η βιομηχανική βάση της Γερμανίας εξαφανίζεται με εκπληκτική ταχύτητα και κανείς στη γερμανική κυβέρνηση δεν λέει στον γερμανικό λαό ότι δεν θα έχουν δουλειά καθώς η βιομηχανία καταρρέει.

Ο Πούτιν πρέπει να εκπλαγεί με την ταχύτητα της οποίας η Δυτική Ευρώπη —και ειδικότερα η Γερμανία— αυτοκαταστρέφεται. Θυμηθείτε ότι η Γερμανία κατέστρεψε τη Δυτική Ευρώπη ήδη δύο φορές: τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα, η Γερμανία (που εξακολουθεί να διοικείται σε μεγάλο βαθμό από τους Ναζί) οδηγεί για άλλη μια φορά το δρόμο προς την ολοκληρωτική καταστροφή της Ευρώπης. Κατα μία έννοια, ο Πούτιν δεν χρειάζεται να εκτοξεύσει καθόλου πυρηνικά… χρειάζεται απλώς να περιμένει να μπει ο χειμώνας και να τα κάνουν τα υπόλοιπα οι νόμοι φύσης.
Ποιες χώρες θα πρέπει να προετοιμάζονται;

Όποιος ζει στη Δυτική Ευρώπη θα πρέπει να προετοιμαστεί για οικονομική κατάρρευση, λιμό και πυρηνικό πόλεμο. Δυστυχώς όμως δεν ξέρουμε πια τι θα γίνει με την Ελλάδα… Ο νοητικά υστερημένος κλόουν μας έμπλεξε σε αυτό το πόλεμο ενώ θα μπορούσαμε να μην έχουμε καμμιά συμμετοχή

Απο την άλλη όσοι ζουν στη Βόρεια Αμερική θα πρέπει να προετοιμαστούν για την οικονομική κατάρρευση και τις παγκόσμιες πυρηνικές επιπτώσεις που θα διαταράξουν τις καλλιέργειες τα επόμενα χρόνια.

Όσοι δεν αποθηκεύουν τρόφιμα θα καταλήξουν να τρώνε ραδιενεργά τρόφιμα, αν βρουν…

Naturalnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου