Η Ολλανδία έχει γίνει πεδίο δοκιμών για την παγκοσμιοποιητική Μεγάλη Επαναφορά που επιδιώκει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Οι δίαιτες των ανθρώπων πρέπει να αποτελούνται απο έντομα και αυτό πρέπει να επιβληθεί. Αφού ανάγκασαν τους περισσότερους αγρότες στην Ολλανδία να καταστραφούν απο «νόμους για τα νιτρικά», τα έντομα εισάγονται επί του παρόντος στα σχολεία.
NETHERLANDS – 100 schools have insects and mealworms on the menu, indoctrinating your children to the New Normal.
The WEF agenda will not be stopped, until you all stand and say no. The last 2 years must have taught you that.
Hold. Your. Line.
pic.twitter.com/6LqrXbIGrj— Bernie's Tweets (@BernieSpofforth) October 15, 2022
Σε ένα βίντεο στο Twitter, σερβίρονται έντομα και αλευροσκούληκες σε 100 σχολεία και δείχνει πώς τα παιδιά μυήθηκαν στη «νέα κανονικότητα» της Μεγάλης Επαναφοράς.
Δεν είναι γνωστό εάν οι γονείς τους συμφώνησαν σε αυτά τα αμφισβητήσιμα διατροφικά πειράματα. Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος για την εισαγωγή αλλαγής συμπεριφοράς μέσω μη ανασταλτικών παιδιών.
Μετά από αρχικό δισταγμό, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Octopus στο Zwolle έβαλαν προσεκτικά τα σκουλήκια στο στόμα τους. Και καθώς δοκιμάζουν το άγνωστο φαγητό, μόνο λίγα το βρίσκουν ωραίο. Ωστόσο, το «διδακτικό πακέτο» για τη διατροφή παρουσιάζεται ως «υγιεινή και βιώσιμη διατροφή».
Στο σχολείο του Octopus, τα αλευροσκουλήκια δεν ήταν το μόνο στοιχείο του μενού. Οι μαθητές της 7ης τάξης μπορούσαν επίσης να δοκιμάσουν πιάτα με σκουλήκια λούπινου και άλλα έντομα.
Εκστρατεία παραπληροφόρησης
Η εκστρατεία (παραπληροφόρησης) ήταν συντριπτική . Ο βουλευτής Gert Harm ten Bolscher από το Μεταρρυθμισμένο Πολιτικό Κόμμα (SGP) είδε το πείραμα του Octopus ως ευκαιρία να βγει από το κτίριο της επαρχιακής κυβέρνησης και να δοκιμάσει το νέο μενού για τον εαυτό του.
Με χειριστικές συνθέσεις, τα έντομα παρουσιάζονται ως υγιεινό, επιθυμητό, ακόμη και νόστιμο φαγητό. Με αυτόν τον τρόπο, παραδέχονται ανοιχτά ότι χειραγωγώντας τα παιδιά, η νέα «τροφή» θα μπορούσε να κερδίσει την έγκριση. Δεν αναφέρεται λέξη για τοξίνες, ρύπους και παράσιτα που σχετίζονται με τα έντομα αναπαραγωγής.
Η «εβδομάδα γεύσης» – που προτείνεται ως πείραμα – μπορεί σύντομα να γίνει πραγματικότητα. Ορισμένα γεωργικά τμήματα έχουν ήδη μετατραπεί σε παραγωγή εντόμων και η επιλογή παρουσιάζεται ως λύση στο « παγκόσμιο διατροφικό πρόβλημα » που δημιούργησαν οι ίδιοι.
Τα σχολεία της Αυστραλίας ταΐζουν επίσης τα παιδιά με τσιπς από έντομα, παρόλο που αυτού του είδους η διατροφή δεν είναι καθόλου αβλαβής.
Ένα άρθρο από την αυστραλιανή Daily Telegraph που κρύβεται πίσω από το paywall ανέφερε ότι τουλάχιστον 1.000 αυστραλιανά σχολεία πουλούσαν ήδη τσιπς από έντομα για χάρη του «κλίματος». Ακόμα πιο ανησυχητικό, ωστόσο, είναι ένα βίντεο που το συνοδεύει, το οποίο δείχνει έναν ενήλικα να προσπαθεί να πείσει πολύ μικρά παιδιά ότι αυτά τα πατατάκια είναι ιδιαίτερα υγιεινά.
In Australia, over 1000 schools are supplying cafeterias with cricket chips in an attempt to normalize eating insects.
Under the guise that it's "healthy" and "eco-friendly"
You will eat bugs and be happy.#Agenda2030 https://t.co/7c9a8QpLND— CHP – Christian Heritage Party (@CHPCanada) September 10, 2022
Μια παρασιτολογική αξιολόγηση ωστόσο, των λεγόμενων «βρώσιμων» εντόμων έχει αναδείξει τον ρόλο τους στη μετάδοση παρασιτικών ασθενειών στον άνθρωπο αλλά και στα ζώα.
Η μελέτη επεσήμανε ότι στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, οι γρύλοι από φάρμες εντόμων ήταν γεμάτοι από παράσιτα. Η έρευνα διαπίστωσε ότι τέτοια παράσιτα υπήρχαν σε περισσότερο από το 81 τοις εκατό των εκτροφείων εντόμων που δοκιμάστηκαν. Στο 30 τοις εκατό των περιπτώσεων, τα παράσιτα που βρέθηκαν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασθένειες στον άνθρωπο.
Αειφόρος δεν σημαίνει πάντα υγιής, αλλά αυτοί οι όροι συγχέονται σκοπίμως
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ποιοι είναι και πάλι απο πίσω… ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο μεγαλύτερος ιδιώτης ιδιοκτήτης γεωργικής γης στις Ηνωμένες Πολιτείες, επένδυσε το 2019 100.000 $ σε μια start-up εκτροφής εντόμων και ετοιμάζει να αντικαταστήσει το φυσικό κρέας με το συνθετικό.
anazitiseis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου