Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Συνέλαβαν δύο υγειονομικούς που διαμαρτυρήθηκαν στη Σακελλαροπούλου για τις αναστολές!



«Αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή και η Πρόεδρος σιωπή», φώναζαν μεταξύ άλλων....

Μετά το ΑΠΘ, όπου φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν για την πτώση του 22χρονου φοιτητή από τον δεύτερο όροφο της Νομικής, διακόπτοντας εκδήλωση με καλεσμένη την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου τα άκουσε για τα καλά από υγειονομικούς σε αναστολή που βρίσκονταν εκεί.



Με συνθήματα όπως «ντροπή σας» και «πάρτε πίσω τις αναστολές», «τσιράκια του Μπουρλά», «αίσχος και ντροπή η κάθε αναστολή και η Πρόεδρος σιωπή», οι υγειονομικοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις αυταρχικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Όμως, η αντίθετη άποψη και η διαμαρτυρία προφανώς δεν είναι κάτι που αυτή η Κυβέρνηση θέλει. Έτσι, η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις υγειονομικών, συγκεκριμένα δύο γυναίκες, υπό τις αποδοκιμασίες των συναδέλφων τους κατά των αστυνομικών.

Λίγα λεπτά αργότερα, τους πήραν τα στοιχεία και τις άφησαν να φύγουν. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που γίνεται, καθώς η αστυνομία προκειμένου να περάσει… αλώβητη η ΠτΔ, δεν δίστασε να «μαζέψει» ακόμα και μανάδες (υγειονομικούς) που βρίσκονται σε αναστολή και ήθελαν απλώς να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση.




newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου