Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ο οργανισμός Deagel προβλέπει τεράστια παγκόσμια μείωση του πληθυσμού της τάξης του 50 έως 80% μέχρι το 2025!





Ο οργανισμός Deagel κάνει μια τρομακτική πρόβλεψη για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, λόγω του τεράστιου ποσοστού μείωσης που προβλέπει, δεν θα το δίναμε σημασία αν δεν ήταν μια εταιρία που συνεργάζεται στενά με υπηρεσίες εθνικής και στρατιωτικής ασφάλειας, όπως πχ το ΝΑΤΟ.

Ο Deagel, ένας οργανισμός πληροφοριών για την κυβέρνηση των ΗΠΑ, προβλέπει μια μαζική ερήμωση του πλανήτη κατά 50 με 80% έως το 2025. Λίγοι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτόν τον ιστότοπο και ακόμη περισσότεροι λένε ότι η οργάνωση δεν υπάρχει νόμιμα. Παρά τη προσπάθεια αφαίρεσης της σημασίας του, τα έγγραφα του WikiLeaks αποκάλυψαν ότι χρησιμοποιήθηκε νόμιμα ως υλικό αναφοράς σε μια έκθεση του Stratfor σχετικά με τις τεχνολογικές δυνατότητες της Βόρειας Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Σύμφωνα με τον δικό της ιστότοπο, η Deagel παρέχει νέα και πληροφορίες για τη διεθνή στρατιωτική αεροπορία και τις προηγμένες τεχνολογίες. Ο ιστότοπος περιέχει άρθρα από το 2003, αλλά λίγα είναι γνωστά για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Πολλοί διαδικτυακοί ερευνητές έχουν μπερδέψει αυτόν τον ιστότοπο με το “deagle.com” που ανήκει στον Edwin A. Deagle, Jr., Βοηθό του Υπουργού Άμυνας και Βοηθό Υπουργό Άμυνας.

Οι εκθέσεις του Deagel, ιδιαίτερα η προαναφερθείσα έρευνα για τη Βόρεια Κορέα, παρασχέθηκαν στον πρόεδρο κατά τη διάρκεια των προεδρικών ενημερώσεων. Ο Deagel παρέχει έτσι πληροφορίες οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από παγκόσμιες κοινότητες πληροφοριών και κυβερνήσεις. Ακολουθεί μια μερική λίστα γνωστών συνεργατών και πελατών της Deagel, σύμφωνα με τις δικές τους ιστοσελίδες: Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας, Οργανισμός Βορειοατλαντικής Συνθήκης (ΝΑΤΟ), Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Αυτό μας δείχνει πως ο οργανισμός Deagel είναι ένας επίσημος οργανισμός κατασκοπείας του στρατού.

Το πλεονέκτημα αυτών των προβλέψεων είναι ότι η τοποθεσία Deagel δεν έχει σύγκρουση συμφερόντων σε αυτές τις προβλέψεις. Είναι κυριολεκτικά μισθοφόροι. Ο ιστότοπος αναλύει ποιοι προϋπολογισμοί θα διατεθούν σε ποιες αγορές για την αγορά στρατιωτικών αεροσκαφών. Αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά. Αυτές οι προβλέψεις βασίζονται στη συμφωνία διαφόρων δημοσίως διαθέσιμων εκθέσεων από ιδρύματα όπως η CIA, το ΔΝΤ και ο ΟΗΕ. Περιλαμβάνουν επίσης μια μικρή ποσότητα δεδομένων από μια ποικιλία «σκοτεινών πηγών», όπως οι γκουρού του ιστού. Αλλά όλες αυτές οι πηγές βρίσκονται στο Διαδίκτυο.

Η λίστα εξελίσσεται συνεχώς. Οι προβλέψεις για αύξηση ή μείωση του πληθυσμού, οι στρατιωτικές δαπάνες και ισοτιμία αγοραστικής δύναμης στις χώρες σε όλο τον κόσμο κυμαίνονται ανάλογα, αλλά από το 2015 μια πρόβλεψη δεν έχει αλλάξει: η Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη το 2025.


Αυτή η εξαιρετικά αναγνωρισμένη οργάνωση πληροφοριών έχει δυσοίωνες προοπτικές για τις Ηνωμένες Πολιτείες τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας μείωσης του πληθυσμού της κατά 81%, από 327 εκατομμύρια το 2017 σε 100 εκατομμύρια το 2025. Παρόμοια μοίρα προβλέπει και για το Ηνωμένο Βασίλειο , Αυστραλία, Γερμανία, Ιαπωνία, Δανία και των σύμμαχων των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Deagel, ο πληθυσμός της Γαλλίας θα μειωθεί από 67 εκατομμύρια κατοίκους το 2017 σε 39 εκατομμύρια το 2025, της Αγγλίας θα μειωθεί από 66 εκατομμύρια σε 15 εκατομμύρια, της Αυστραλίας από 23 εκατομμύρια σε 15 εκατομμύρια.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίεργα, απο μια δήλωση στη σελίδα προβλέψεων του Deagel που ισχυρίζεται ότι οι μετακινήσεις πληθυσμών θα είναι αυτοκτονία για τον δυτικό πλυθησμό και μας διαβεβαιώνει ότι η οργάνωση δεν είναι «έμπορος θανάτου ή σατανικής λατρείας»:

«Ιστορικά, μια αλλαγή του οικονομικού παραδείγματος είχε ως αποτέλεσμα έναν αριθμό θανάτων που σπάνια επισημαίνεται από τους επικρατέστερους ιστορικούς. Όταν έγινε η μετάβαση από τις αγροτικές περιοχές στις μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούσαν να αποδεχθούν το νέο τρόπο ζωής αυτοκτόνησαν. Αυτοκτόνησαν από ψυχολογικό παράγοντα. Αυτό δεν είναι συνηθισμένο αλλά είναι μια αλήθεια. Μια νέα κρίση συνδυάζει παλιά, γνωστά μοντέλα με νέα.

«Λάβετε υπόψη ότι η πρόβλεψη δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μοντέλο, είτε είναι λάθος είτε σωστή. Δεν είναι ο λόγος του Θεού ή κάποια μαγική συσκευή που προβλέπει το μέλλον. “- Deagel.com

Τα περισσότερα από τα οικονομικά και δημογραφικά δεδομένα που χρησιμοποιούνται για τις προβλέψεις μας είναι ευρέως διαθέσιμα από ιδρύματα όπως η CIA, το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κ.λπ.

Υπάρχει ένα μικρό κλάσμα των δεδομένων που προέρχονται από μια ποικιλία σκιωδών πηγών, όπως γκουρού του Διαδικτύου, ανυπόγραφες αναφορές και άλλα. Αλλά όλες αυτές οι πηγές προέρχονται από το Διαδίκτυο και είναι δημόσια για τουλάχιστον μια μειοψηφία.

Για παράδειγμα, πριν από αρκετά χρόνια, ο Dagong, ο κινεζικός οργανισμός αξιολόγησης, δημοσίευσε μια έκθεση που αναλύει τη φυσική οικονομία των κρατών συγκρίνοντάς την με αυτήν της Κίνας, της Γερμανίας και της Ιαπωνίας. Το συμπέρασμα ήταν ότι το ΑΕΠ των ΗΠΑ ήταν μεταξύ 5.000 και 10.000 δισεκατομμυρίων δολαρίων αντί για 15 τρισεκατομμύρια δολάρια, όπως δήλωσε επίσημα το USG. Υποθέτουμε ότι τα επίσημα στοιχεία, ιδιαίτερα τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύονται από τις κυβερνήσεις είναι ψευδή ή παραμορφωμένα σε μεγάλο βαθμό.

Παρά την «ποσότητα» των ψηφιακών δεδομένων, υπάρχει ένα μοντέλο «ποιότητας» που δεν μεταφράζεται απευθείας σε ψηφιακά δεδομένα. Το στέλεχος του Έμπολα του 2014 έχει ποσοστό θνησιμότητας 50-60%, αλλά προσπαθήστε να φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν υπήρχε μια πανδημία Έμπολα με εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ανθρώπους να μολυνθούν από αυτόν τπ ιό.

Μέχρι στιγμής, οι λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό Έμπολα έχουν «ωφεληθεί» από την εντατική υγειονομική περίθαλψη με αντιική και αναπνευστική βοήθεια, αλλά κυρίως με άφθονη ανθρώπινη υποστήριξη από γιατρούς και νοσηλευτές. Σε ένα σενάριο πανδημίας, αυτού του είδους η υγειονομική περίθαλψη δεν θα είναι διαθέσιμη για τον συντριπτικό αριθμό των μολυσμένων, οδηγώντας σε δραματική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας λόγω της έλλειψης κατάλληλης υγειονομικής περίθαλψης.




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου