Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Πόσες φορές πρέπει να το πουν για να το καταλάβεις; Το WEF “πιάστηκε” πάλι σε βίντεο να μιλάει για «Μείωση παγκόσμιου πληθυσμού»!





Μια ακόμη φορά, ένα ακόμη βίντεο που διέρρευσε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο οποίο εμφανίζονται οι σύμβουλοι του Klaus Schwab να συζητούν τα επιπόλαια τα σχέδιά τους να μειώσουν τον πληθυσμό του πλανήτη. Και όπως έχει αποδειχτεί, για μια ακόμα φορά θα περάσει κι αυτό απαρατήρητο απο το ευρύ κοινό…

Σύμφωνα με αυτα τα δύο μέλη WEF, όλες οι θρησκευτικές ομάδες είναι αντίθετες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επειδή οι θρησκείες θέλουν «τις ψυχές» ενώ το WEF «θέλει λιγότερες ψυχές στον πλανήτη».

Ναι το είπαν και αυτό! Σε ποιο σημείο θα πούμε «αρκετά πια»; Πόσες ακόμη φορές πρέπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να δηλώσει τις απαίσιες προθέσεις του προτού ο κόσμος σταματήσει και ακούσει;

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Ο Yuval Noah Harari, ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο να παρουσιάζει τα σχεδιά τους με ήρεμο τρόπο, την περασμένη εβδομάδα παραδέχτηκε αυτό που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν και φωνάζουν εδώ και καιρό.

Σύμφωνα λοιπό με τον Harari, ο οποίος προωθούσε το νέο του βιβλίο, το μεγάλο πολιτικό ερώτημα του 21ου αιώνα γιαυτόν είναι «Τι χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;»

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Yuval Noah Harari ξεδιπλώνει τα σχέδιά του για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι το WEF θεωρεί τη συντριπτική πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού ξεπερασμένο, άχρηστο και περιττό.

Πως αφήνεται να σας μιλάει έτσι; αξιοπρέπεια δεν έχετε;

Οι «κοινοί άνθρωποι» έχουν δίκιο να φοβούνται ένα μέλλον στο οποίο θα γίνουν «περιττοί» είπε ο ψυχοπαθής του WEF .

Ο σύμβουλος του WEF εκτίμησε το εκτεταμένο άγχος μεταξύ των « κοινών ανθρώπων » ως ριζωμένο στον φόβο να « μείνουν πίσω » σε ένα μέλλον που θα διοικείται από την ελίτ, δηλαδή τους «άριστους ανθρώπους».

Τέτοιοι φόβοι είναι δικαιολογημένοι, σύμφωνα με τον Harari, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των ελίτ και επιβεβαίωσε «Απλώς δεν χρειαζόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς».

Τα σχόλια του Harari ενώ είναι βαθιά ανησυχητικά γιατί όταν τοποθετούνται σε ένα πλαίσιο με σχόλια άλλων συμβούλων και θυγατρικών του WEF όπως ο Bill Gates, γίνεται σαφές ότι έχουν στο μυαλό τους απλά να μας ξεφορτωθούν.
Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ισχύ τους. Ο ΟΗΕ συνεργάζεται με το WEF

Αλλά και ο Άλαν Γκρεγκ, στέλεχος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, είπε ότι ο κόσμος έχει καρκίνο και ο καρκίνος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, είπε ότι αν μπορούσε να μετενσαρκωθεί θα επιθυμούσε να επιστρέψει στη γη ως δολοφόνος ιός για να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Ο Ζακ Κουστώ είπε ότι πρέπει να εξαλείψουμε 350.000 ανθρώπους την ημέρα. Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Τεντ Τέρνερ είπε ότι χρειαζόμαστε μείωση του πληθυσμού κατά 95%. Εντάξει, Τεντ, ξεκίνα πρώτος… Αυτοί οι τύποι έχουν εξουσία και θα είναι οι άρχοντες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που από τα σημερινά 7 δισεκατομμύρια θέλουν μόνο το μισό δισεκατομμύριο.



Ο Charles Wurster του Ταμείου Περιβαλλοντικής Άμυνας είπε ότι οι άνθρωποι είναι η αιτία όλων των προβλημάτων, πρέπει να απαλλαγούμε απο αυτούς. Ο Μπιλ Κλίντον υπέγραψε τη συνθήκη για τη βιοποικιλότητα που έλεγε ότι πρέπει να μειώσουμε τον πληθυσμό της γης στο 1 δισεκατομμύριο.

Ο Πίτερ Σίνγκερ, ένας σπουδαίος καθηγητής του Πρίνστον που διδάσκει τα παιδιά σας, θέλει να κάνει αμβλώσεις 28 μέρες ΜΕΤΑ τη γέννηση του μωρού, δηλαδή δολοφονία βρεφών. Έχετε καταλάβει ότι αυτά τα λένε άνοιχτα άνθρωποι με εξουσία και δύναμη;
Γι’ αυτό οι μεγάλες δυνάμεις προωθούν τις αμβλώσεις

Και ίσως, λέμε ίσως… γι’ αυτό οι εμβολιασμοί να προκαλούν μαζικούς θανάτους. Αλλά δεν θα ακούσετε ποτέ γι ‘αυτό στα κύρια μέσα ενημέρωσης, επειδή αγοράζονται και πληρώνονται από την Pfizer. Αλήθεια τι πιστεύουν αυτα τα υπόδουλα όντα, ότι θα η ελίτ θα τους πάρει μαζί τους;

Μήπως γι’ αυτό προωθούν την παχυσαρκία, η οποία την τελευταία φορά που έκανε κάποιος έλεγχος, οδηγεί σε διαβήτη και πρόωρο θάνατο. Το κίνημα body positivity προωθεί τα παχύσαρκα σώματα ως υγιή και όμοργα, κάτι που προωθείται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, με τις διασημότητες να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά.



Φυσικά, το mainstream έχει συρρικνωθεί σε μια ψύχωση μαζικού σχηματισμού και θα αρνηθούν να σας ακούσουν για οτιδήποτε, σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα το 2020, η παχυσαρκία είναι υγεία. Τα εμβόλια είναι αναγκαστικά στους ανθρώπους άσχετα αν πεθάνουν. Και η άμβλωση είναι δικαίωμα ή ακόμα και ανάγκη για να καταπολεμήσουμε την κλιματική αλλαγή…

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. Είπε ότι θα μας πείσουν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε τα πάντα είναι ανάποδα και παρουσιάζονται σαν ορθά!

Δείτε το βίντεο με τον Inner Circle και τα δύο μέλη WEF, να λένε πως όλες οι θρησκευτικές ομάδες είναι αντίθετες με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επειδή θέλουν «τις ψυχές» ενώ το WEF «θέλει λιγότερες ψυχές στον πλανήτη». και στείλτε το άρθρο στους πλανεμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου