Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Η Lara Logan έριξε βόμβα στον αέρα: Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης «κάνουν τελετουργίες πίνοντας αίμα παιδιών» (βίντεο)





Το καλωδιακό ειδησεογραφικό δίκτυο Newsmax διέκοψε τους δεσμούς του με τη Lara Logan αφού η πρώην ανταποκρίτρια του «60 Minutes» έριξε μια σειρά από βόμβες ζωντανά στον αέρα.

Σύμφωνα με τη Lara Logan, η οποία είναι βραβευμένη πρώην πολεμική ανταποκρίτρια, το μεγαλύτερο μέρος του Νταβός και οι παγκόσμιοι ηγέτες «πίνουν αίμα παιδιών».

Η Λόγκαν έδωσε συνέντευξη την Τετάρτη στον οικοδεσπότη του Newsmax, Έρικ Μπόλινγκ, ο οποίος διευθύνει μια εκπομπή με τίτλο “The Balance”.

Ο Μπόλινγκ κάλεσε την Logan στο πρόγραμμά του για να συζητήσει για τις παγκόσμιες ελίτ και την πρόσφατη στροφή τους προς τις σκληρές αριστερές αυταρχικές πολιτικές. Στη συνέχεια ρώτησε την Λόγκαν για την κατάσταση κατά μήκος των νότιων συνόρων, όπου πλήθη μεταναστών χωρίς έγγραφα έχουν περάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκεί ήταν που η Λόγκαν πέταξε την βόμβα στον αέρα!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσηκώθηκαν με το πλήθος να ζητά το κεφάλι της Lara Logan σε μια πιατέλα. Το Newsmax που δηλώνει πως είναι κατά της λογοκρισίας, υπέκυψε αμέσως στον όχλο, καταδικάζοντας τη Lara Logan και υποσχόμενος να μην της δώσει ξανά χρόνο ομιλίας.

«Το Newsmax καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις κατακριτέες δηλώσεις της Λάρα Λόγκαν και οι απόψεις της δεν αντικατοπτρίζουν το δίκτυό μας», ανέφερε το Newsmax σε δήλωση. «Δεν έχουμε σχέδια να της ξαναπάρουμε συνέντευξη».

Τι είπε όμως η Λάρα Λόγκαν;

Σε όσους ζητούν να λογοκριθεί η Lara, ίσως πρέπει να μη βιάζονται και να κάνουν πρώτα κάποια έρευνα. Τα μέσα ενημέρωσης κάποτε ήταν πιο ανοιχτά στη συζήτηση ότι κάποιοι πίνουν το αίμα παιδιών.

Το 1800 ήταν επιτρεπτό να το αναφέρουν στη δημοσιότητα



Όπως ανέφερε ότι το Mackay Mercury and South Kennedy Advertiser (παλιά εφημερίδα). Το Σινσινάτι, μία πόλη των ΗΠΑ είχε πολλούς «πότες του αίματος» όπως και η Νέα Υόρκη.

Ο δημοσιογράφος, που έκανε το ρεπορτάζ, ο οποίος προφανώς δοκίμασε και ο ίδιος την γεύση αίματος, έγραψε στην εφημερίδα ότι είχε γεύση σαν «κρέμα ζεστή, με μια ξινή γλυκύτητα και τη δύναμη ενός αγνού κρασιού».

«Ήταν απλά νόστιμο, πιο γλυκό από οποιοδήποτε παρασκεύασμα ζαχαροπλαστικής, ή οινοποιού».



Αν λοιπόν οι άνθρωποι στη δεκαετία του 1800 στην Αμερική έπιναν αίμα παιδιών και οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες απο κείμενα, επιδίδονταν σε αυτή την αποτροπαιη πράξη, τότε η παγκόσμια ελίτ στον σημερινό κόσμο γιατί να μην το κάνει;

Κάντε λοιπόν την έρευνά σας πριν λογοκρίνεται την Λάρα Λόγκαν.


https://rumble.com/v1puhdt-lara-logan-drops-truth-bombs-on-air-elite-dine-on-blood-of-children.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου