Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Το μόνο που ζητάμε είναι μια επίσημη απάντηση: Γιατί οι υπερβολικοί θάνατοι την τριετία 2020-22 είναι 23,6 εκατομμύρια παραπάνω;;;





Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε εδώ είναι δημόσια και επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ. Βρίσκονται στους ηλεκτρονικούς πίνακες του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι ελεύθερα με δυνατότητα λήψης απο τον κάθε δημοσιογράφο, αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν μπορούν να προβληθούν στο διαδίκτυο.

Κανένα απο αυτά τα μέσα δεν κάνει την έρευνά του. Κανένα δεν λέει τίποτα για αυτό στον επίσημο τύπο, ο οποίος διαβάζει αναφορές μόνο σε έτοιμο χαρτί, αναβάλλει την εξέταση των ακατέργαστων δεδομένων, αποφεύγει τον έλεγχο συνέπειας μεταξύ λέξεων και αριθμών, ακόμη και όταν πρόκειται για δημογραφικά στοιχεία.

Δεν λογοκρίνονται απο κανέναν, δεν λέμε αυτό. Απλώς δεν προβάλλονται γιατί δεν υπάρχει καμιά εξήγηση…

Αυτοί που σύντομα κινδυνεύουν να συλληφθούν ξέρουν, πως ο κόσμος είναι έτσι πειθαρχημένος που δεν θα δώσει την πρέπουσα σημασία σε ένα μικρό Blog (όπως είναι το anazitiseis), άρα δεν έχουν και λόγο να τα κρύψουν. Παρέχουμε παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης με απόδειξης, χωρίς καμιά επισήμανση ή κανέναν χειρισμό. Ωστόσο, παροτρύνουμε οποιονδήποτε να τα ελέγξει προσωπικά στον ιστότοπο του ΟΗΕ.

Τα στοιχεία αυτά ενοχοποιούν αυτόματα όχι μόνο την εκστρατεία εμβολιασμού αλλά και όλα τα τοξικά μέτρα περιορισμού, αποστασιοποίησης, αποκοινωνικοποίησης που έχουν ληφθεί. Η πνευματική και συναισθηματική μιζέρια σχεδόν παντού εκεί έξω, η οποία ενστικτωδώς θα κάνει τους ανθρώπους να τα απορρίψουν, ή να τα κρίνουν λάθος χωρίς καν να τα ερευνήσουν, ως παραπληροφόρηση και «fake news».

Αρκούν μερικά κλικ για να τα δεις στον ΟΗΕ. Μερικά κλικ και λίγη αριθμητική επιπέδου δημοτικού αρκούν για να καταλάβουμε ότι αντί για 175,9 εκατομμύρια «κανονικούς» θανάτους που αναμένονταν μέσα σε 3 χρόνια από το 2020 έως το 2022, υπήρχαν 199,5 εκατομμύρια. Αυτά είναι τουλάχιστον 23,6 εκατομμύρια παραπάνω, στα οποία βρίσκουμε «μόνο» 6,7 εκατομμύρια απο.. μέ.. «Covid», κι αυτό αν θέλουμε να πιστέψουμε τον ΠΟΥ ..

Αυτοί οι 23,6 εκατομμύρια θάνατοι επιπλέον που ξεπερνούν τα θύματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και σε λιγότερο χρόνο, είναι αποτέλεσμα της πολιτικοϊατρικής τεχνοκρατίας και της παγκόσμιας χειραγώγησης της δημόσιας υγείας. Αυτό το βουνό απο πτώματα είναι τα θυσιασμένα πειραματόζωα ενός πολέμου που ξεκίνησε αλλά δεν κηρύχθηκε ποτέ. Αυτά είναι τα θύματα που κρύβουμε γιατί δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια!

https://anazitiseis.gr/to-mono-pou-zitame-einai-mia-episimi-apantisi-giati-oi-ypervolikoi-thanatoi-tin-trietia-2020-22-einai-236-ekatommyria-

.

Με την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, η «φυσική» μέση αύξηση της θνησιμότητας από το 2010 έως το 2019 ήταν περίπου 400.000 επιπλέον θάνατοι ετησίως. Από την άλλη, αντίστοιχα, το έτος 2019, η πρόσθετη θνησιμότητα το 2020 ήταν 5,2 εκατομμύρια, 11,3 εκατομμύρια το 2021 και για το 2022 ο ΟΗΕ την αναμένει, αλλά ήδη μοιάζει να είναι χειρότερη.

Από ακατέργαστα δεδομένα, έχουμε μια μακάβρια υπέρβαση 25,7 εκατομμυρίων θανάτων που έχουν ήδη συμβεί στον κόσμο. Με καθαρά στοιχεία, αν αφαιρέσουμε 2,1 εκατομμύρια «φυσικούς» θανάτους που απαιτούνται από την αύξηση του πληθυσμού που προαναφέραμε, η υπερβολική θνησιμότητα είναι λίγο μικρότερη και ανέρχεται σε περίπου 23,6 εκατομμύρια.

Από τους 23,6 εκατομμύρια υπερβολικούς θανάτους, τουλάχιστον το 72% δεν έχει σχέση με τον «Covid», ενώ το 28% (σύμφωνα με άλλα στοιχεία), δεν γνωρίζουμε πόσοι θάνατοι απο «Covid» ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Τα έτη του εμβολίου 2021 και 2022 δείχνουν ξεκάθαρα ποιος είναι ο φταίχτης της υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

 

Στείλτε αυτά τα στοιχεία παντού εκεί έξω, με την πρέπουσα σοβαρότητα που τα αρμόζει, κάντε τον κόσμο να μάθει να ψάχνει μόνος του αφυπνίζοντας συνειδήσεις, και ζητήστε το λογαριασμό απο όλους αυτούς που σας τα κρύβουν!





anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου