Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein και την Πριγκίπισα Diana Έτσι έχουμε ήδη 3 σιωπηλούς σταθμάρχες




Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein και την Πριγκίπισα Diana. Ξαφνικά αποφάσισαν να πεθάνουν και οι δύο λίγο μετά τα Τέμπη οδηγώντας τα δίκυκλά τους.

Η εμπειρία και των δύο θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για την διερεύνηση του ατυχήματος στα Τέμπη που σίγουρα έκανε ευτυχείς εκείνους που πιστεύουν ότι 8 δις άνθρωποι στον πλανήτη είμαστε πολλοί και δεν μας χρειάζονται.

Άσε που μόνο που αναπνέουμε και πίνουμε καφέδες (παρόλα αυτά κοιμόμαστε όρθιοι) έχουμε εκτοξεύσει το παγκόσμιο χρέος στα 400 τρις σε έναν πλανήτη που δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα.

Έτσι όταν για παράδειγμα στο Μάτι κάηκαν 100 και πλέον άνθρωποι ήτο λογικό να ανοιχτούν στην υγεία του Τσίπρα παλαιωμένα κρασιά για τον εορτασμό του γεγονότος ότι ένας ακόμη επαναστάτης ηγέτης διέβη Μεσάνυχτα τον Κήπο του Καλού και του Κακού και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λάβει και 2η ευκαιρία διακυβέρνησης της χώρας εάν το επεδίωκε. Μόνο που ο Τσίπρας μοιάζει σαν κάτι να γνωρίζει και η αντιπολίτευσή του είναι επιπέδου των στίχοι του Νίκου Καρβέλα για τα Παρατράγουδα της Αννίτας.

Στα Τέμπη τώρα έχουμε ήδη 3 σιωπηλούς σταθμάρχες. Οι δύο είναι πλέον οριστικά σιωπηλοί μετά από τροχαία που είχαν οδηγώντας δίκυκλα.

Ο τρίτος είναι φυλακή και δεν έχουμε ακούσει τη φωνή του. Ο δε δικηγόρος του τόλμησε να ψελλίσει κάτι και έκτοκτε εξαφανίστηκε κι αυτός. Και περιέργως κανείς καλός και γλυκούλης δημοσιογράφος δεν έσπευσε να πάρει συνέντευξη ούτε από τον Σταθμάρχη, ούτε από τον δικηγόρο του, ούτε από τη σύζυγο του Σταθμάρχη, ούτε από την αδελφή του, ούτε από κανέναν από το οικογενειακό του περιβάλλον. Καλησπέρα, καλησπέρα…


Πάμε να δούμε λοιπόν τώρα πως κατάφεραν να είναι νεκροί οι δύο εκ των τριών Σταθμαρχών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Κώστας Πράσσας, συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή (26/3) το πρωί στα «Αϊβαλιώτικα» που είχε σαν συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου Κώστα Πρασσά, πατέρα τριών παιδιών.


Ο εκλιπών είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ στον Βόλο και ήταν συνταξιούχος.
Πως έγινε το δυστύχημα

Το ατύχημα έγινε στις 12.15 την Κυριακή το μεσημέρι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, κινούνταν επί της οδού Αθηνών, με κατεύθυνση από Αγχίαλο προς Βόλο, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη που υπάρχει στη συνοικία Ν. Παγασών και ακολούθως συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο όχημα οδηγούμενο από τον 69χρονο, το οποίο κινούνταν επί της οδού Αγ. Τριαντάφυλλου με κατεύθυνση από Ανατολή προς Δύση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων οδηγών και τις υλικές ζημιές των οχημάτων.

Ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου Κώστας Πρασσάς τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέστη κατάγματα πλευρών, πνευμονοθώρακα και ανοιχτό τραύμα κνήμης.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να χειρουργηθεί, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία του 79χρονου που παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητούμε το γεγονός ότι πρόκειται για ατύχημα.

Άλλωστε λόγω ηλικίας ούτε φυλακή δεν μπορείς να κλείσεις έναν 79χρονο.

Άλλωστε εξαιτίας ενός ατυχήματος στη Γλυφάδα με ένα άλλο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν ο Κεντέρης και η Θάνου η Ελλάδα στερήθηκε σε εκείνους τους Ολυμπιακούς Αγώνες τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Επίσης δεν γνωρίζουμε τη ψυχολογική κατάσταση του Κώστα Πράσσα το τελευταίο διάστημα και εάν ήτο αποδέκτης κάποιων γεγονότων και πληροφοριών που βάραιναν το μυαλό και τη ψυχή του.


Ως οξυδερκής κοινωνία θα δεχθούμε πως ένας 79χρονος κατάφερε και πέτυχε έναν Σταθμάρχη περνώντας με κόκκινο όπως για 60 σχεδόν χρόνια δεχόμασταν ότι τον John Kennedy τον σκότωσε ο Lee Harvey Oswald, ωσότου δύο μήνες πριν ο Tucker Carlson του FoxNews απεκάλυψε αυτό που σχεδόν όλοι υποψιάζονταν, ότι δλδ το σχέδιο δολοφονίας του JFK το οργάνωσε η CIA με τον οδηγό και τον συνοδηγό της προεδρικής λιμουζίνας να εμπλέκονται σε αυτό.

Πάμε τώρα στο Σούνιο.


Να σημειώσουμε πως νεκρός σε τροχαίο στο Σούνιο είναι κι ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ πρόσωπο-κλειδί στη διερεύνηση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη καθως ο προφυλακισμένος σταθμάρχης τον είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο για τις βάρδιες όλων των σταθμαρχων.

Παρότι μάλιστα είχε κατονομαστεί από τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, δεν είχε κληθεί για κατάθεση από τις ανακριτικές Αρχές!

Θύμα του τροχαίου που έγινε στο Λαγονήσι είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, το δυστύχημα έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα του Mega, παρουσιάζει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου.

Φυσικά και τα VIDEO που δόθηκαν στη δημοσιότητα έδειχναν αεροπλάνο να πέφτει σε έναν από τους Δίδυμους Πύργους 9/11.

Τελευταία ντοκουμέντα και μαρτυρίες αμφισβητούν τόσο την ύπαρξη όσο και την σύγκρουση αεροπλάνου και κάνουν λόγο για τουλάχιστο 3 απανωτές εκρήξεις.

Ο κ. Χρυσάγης, ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη του Οργανισμού, επιχείρησε να κάνει προσπέραση ενός οχήματος με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του, ωστόσο χτύπησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα βανάκι, με συνέπεια να εκσφενδονιστεί.

Kαι σε αυτή τη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβαινε στο μυαλό του Χρυσάγη, ο οποίος δεν είχε κληθεί ακόμη να καταθέσει.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται μετά τη σύγκρουση και τον εκσφενδονισμό, να χάνεται στους θάμνους και κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα, διακρίνεται το σώμα του στον αέρα πριν καταλήξει στο έδαφος και χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Ο τρόπος με τον οποίο σημειώθηκε το τροχαίο, προκαλεί ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 66χρονος, που κινούνταν σε υψηλές ταχύτητες και σε ώρα που η ορατότητα ήταν καλή, ήταν ένας ήρεμος, ψύχραιμος και προσεκτικός οδηγός.

Ο κ. Χρυσάγης ήταν από τα πιο έμπειρα στελέχη του Οργανισμού, υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν και στην επιτροπή διερεύνησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο

Την Κυριακή το μεσημέρι 26/03/2023, επί της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό οδηγού δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, και συγκρούσθηκε διαδοχικά με διερχόμενα οχήματα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄Τ.Τ. Νοτιοανατολικής Αττικής, το οποίο -μεταξύ άλλων- προέβη άμεσα στην παραγγελία νεκροψίας – νεκροτομής για τον θανόντα και στη λήψη αίματος από δύο εμπλεκόμενους στο τροχαίο οδηγούς, προς ανίχνευση τυχόν αλκοόλης και τοξικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγοί μετά την προβλεπόμενη διαδικασία, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου