Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..ΒΑΓΙΑΣ Ι Κ Ε - Πέτρα Κατσικάς - στα Ιωάννινα.




ΒΑΓΙΑΣ Ι Κ Ε


Πέτρα Κατσικάς Ιωάννινα, Τ.Κ. 45550


- Τηλέφωνο 2651094455




- email : info@vagias-transport.gr


Η Εταιρεία - ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ …


LOGISTICS - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Η “ΒΑΓΙΑΣ ΙΚΕ” είναι η εξέλιξη της εμπειρίας στον χώρο των μεταφορικών εταιρειών από το 1995, όταν η οικογένεια ΒΑΓΙΑ ασχολήθηκε ενεργά με την μεταφορά. Η εταιρεία μας εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ σε ιδιόκτητες και σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000 τμ δίπλα στον κόμβο Εγνατίας οδού με την δυνατότητα να υποδέχεται, να διανέμει, και να αποθηκεύει εμπορεύματα με την μέγιστη ασφάλεια.Επίσης υποκαταστήματά μας λειτουργούν σε Αθήνα, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συνεργαζόμαστε με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ. Από Θεσσαλονίκη εξυπηρετούμε όλη την Βόρειο Ελλάδα προς την Ήπειρο με καθημερινές αναχωρήσεις και παράδοση την επόμενη ημέρα σε όλους τους νομούς. Αντίστροφα δρομολόγια καθημερινά εκτελούνται και από Ήπειρο προς Θεσσαλονίκη. Από Αθήνα γίνονται καθημερινές αναχωρήσεις με παράδοση την επόμενη ημέρα, επίσης σε όλους τους νομούς της ΗΠΕΙΡΟΥ.




Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα κοινού φόρτου και με θαλάμους συντήρησης.

Ιδιόκτητα φορτοταξί διανέμουν τα εμπορεύματα στον χώρο του πελάτη σας.

Όλο το προσωπικό της εταιρείας μας έχει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα μεταφοράς και διαχείρισης αποστολών για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας.

Η συνάρτηση της γνώσης και εμπειρίας πλαισιώνετε από την σύγχρονη μηχανογραφική υποστήριξη.




Διαθέτουμε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σύστημα μηχανογράφησης με τη δυνατότητα να παρέχει πληροφορίες για το στάδιο διακίνησης των αποστολών και να ενημερώνει άμεσα για την είσπραξη και εξόφληση των αντικαταβολών, πάντα στην διάθεση των πελατών μας.

Η ασφάλεια των διακινούμενων εμπορευμάτων είναι δεδομένη κατά παντός κινδύνου σε όλους τους πελάτες μας καθ’ όλη την διάρκεια της μεταφοράς, έως τον τελικό προορισμό μέσω του ετησίου συμβολαίου του διαμεταφορέα εμπορευμάτων ( ρήτρα Α ).




Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της ανάληψης κάθε έργου κατευθύνει, οργανώνει τα αρμόδια τμήματα για οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, και προσφέρει οικονομικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς.

Υποκαταστήματά μας λειτουργούν σε Αθήνα, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και συνεργαζόμαστε με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε ΑΡΤΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ. Από Θεσσαλονίκη εξυπηρετούμε όλη την Βόρειο Ελλάδα προς την Ήπειρο με καθημερινές αναχωρήσεις και παράδοση την επόμενη ημέρα σε όλους τους νομούς. Αντίστροφα δρομολόγια καθημερινά εκτελούνται και από Ήπειρο προς Θεσσαλονίκη. Από Αθήνα γίνονται καθημερινές αναχωρήσεις με παράδοση την επόμενη ημέρα, επίσης σε όλους τους νομούς της ΗΠΕΙΡΟΥ. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα κοινού φόρτου και με θαλάμους συντήρησης. Ιδιόκτητα φορτοταξί διανέμουν τα εμπορεύματα στον χώρο του πελάτη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου