Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Το σωματείο δικαστών της Γαλλίας καταθέτει διαταγή για τον τερματισμό της ατιμωρησίας της αστυνομίας!





Οι δικαστές στην Γαλλία ζητούν από την κυβέρνηση να λογοδοτήσει με κάτι πολύ απλό και βασικό, τον σεβασμό του κράτους δικαίου, κάτι που στη χώρα μας την Ελλάδα δεν θα δούμε ποτέ, γιατί η μαφία κυβερνάει σε όλους τους θεσμούς.

Δεν υπάρχει τίποτα πολιτικό σε αυτό, αυτό που ιδρύει τη συμβίωση σε όλες τις πολιτισμένες κοινωνίες που σέβονται η μία την άλλη, είναι ο σεβασμός του νόμου. Δεν είναι θέμα ούτε της δεξιάς ούτε της αριστεράς, ακόμη λιγότερο της ακροδεξιάς ή της άκρας αριστεράς.

Δεν έχει να κάνει με πολιτική, συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μαύρα μπλοκ ή οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία. Από τη στιγμή που οι δυνάμεις της τάξης εξοπλίζονται σαν τον στρατό και αντιμετωπίζουν τον λαό σαν εχθρό, χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες ταξινομημένες ως πολεμικά όπλα καθώς και τουφέκια, σταματούν τα πάντα, πατήστε το κουμπί παύσης και ξεκινήστε πάλι από την αρχή.


Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου υποχρεούνται να φορούν τον αριθμό ταυτότητάς τους ορατό ανά πάσα στιγμή. Η χρήση κουκούλας απο τα όργανα της τάξης κατά την τήρηση της τάξης απαγορεύεται.

Το Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να απαιτήσει επειγόντως την τήρηση αυτών των κανόνων, εξ ου και η περίληψή μας.Το κείμενο είναι στα Γαλλικά








anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου