Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Με ταχύτητα ρεκόρ επισπεύδεται η παγκόσμια τραπεζική Kατάρρευση.




Αυτή την στιγμή διαδραματίζεται ένας αγώνας για το ποιο χαρτί θα πέσει πρώτα: Η παγκόσμια τραπεζική κατάρρευση ή ο παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος; Ένα είναι σίγουρο, και τα δύο έρχονται με ταχύτητα ρεκόρ!

Δεν γνωρίζουμε αν το μάθατε αλλά τα ATM θα περιοριστούν στην Ευρώπη τουλάχιστον στο 80%, έως να αντικατασταθούν πλήρως από τα ηλεκτρονικά χρήματα. Η αστεία δικαιολογία που θα αφαιρεθούν τα ATM είναι για τον λόγο πως είναι δαπανηρά για τις τράπεζες!!!

Κρατηθείτε γερά για αυτό το μαγευτικό Ταξίδη του πυρηνικού πολέμου, της τραπεζικής κατάρρευσης, της έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά χρήματα και της πλήρους υποταγής στο παγκόσμιο σύστημα ελέγχου.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά από τον SD Wells στο Natural News.

Τα τραπεζικά ντόμινο θα πέσουν. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία, οι τράπεζες Silicon Valley, Signature και Silvergate είναι μόνο οι πρώτες τρεις τράπεζες σε μια μακρά σειρά τραπεζών που δεν θα χρειαστούν απλώς διάσωση, αλλά θα καταρρεύσουν εντελώς τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες του 2023.

Ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πρόκειται να καταρρεύσει.

Είναι σχέδιο να γίνει. Είναι μια ολοκληρωτική κατάρρευση του συστήματος και η διάσωση των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων του FDIC είναι απλώς ένα μικροσκοπικό βοήθημα σε μια βαθιά ανοιχτή πληγή που θα αιμορραγήσει το θύμα της, την ανθρωπότητα. Ποιος είναι έτοιμος για αυτό που ακολουθεί;

Πάνω από 10 τρισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές τραπεζικές καταθέσεις στις ΗΠΑ χάνονται, θέτοντας τη βαθύτερη και πιο σκοτεινή ύφεση που έχει δει ποτέ το Αμερικανικό έθνος.

Όλα είναι απλώς ένα ψεύτικο αφήγημα ενώ το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα καταρρέει περαιτέρω όπως σχεδίασαν οι κομμουνιστές στην Ουάσιγκτον.

Είναι μια ελεγχόμενη κατεδάφιση και ολοκληρώνεται αργά αλλά σταθερά.

Όλα αυτά θα τελειώσουν με την πλήρη κατάρρευση του δολαρίου και του ευρώ και με την χρεοκοπία ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος.

Τα μετρητά σύντομα θα είναι όλα άχρηστα.

Αφού ξεκινήσει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τραπεζική κατάρρευση, οι πολίτες όλων των διαφόρων τάξεων, θρησκειών και χρωμάτων θα νιώσουν τον πόνο.

Εάν ζείτε σε μια μητροπολιτική μεγάλη πόλη, ειδικά σε μια πόλη που υποτίθεται ότι διευθύνεται από Δημοκρατικούς θα θέλετε να φύγετε γιατί τώρα θα υπάρξουν ταραχές.

Θα επικρατήσει πανικός. Παντού θα υπάρχουν άδεια ράφια παντοπωλείων. Πιθανότατα δεν θα υπάρχει ρεύμα, καύσιμα ή διαδίκτυο.

Δεν θα υπάρχουν ταμειακές μηχανές ή ανοιχτές τράπεζες για να βγάλετε τα χρήματά σας. Οι πιστωτικές κάρτες δεν θα λειτουργήσουν.

Αυτό που ακολουθεί είναι τα 7 κορυφαία προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι όταν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα




#1. Πείνα

#2. Υποσιτισμός

#3. Εξαφανίζονται τα φάρμακα

#4. Μαζικές ταραχές.

#5. Παντελής έλλειψη βασικών αγαθών.

#6. Η έλλειψη καθαρού νερού, που οδηγεί σε υδατογενείς ασθένειες σε όλη τη χώρα

#7. Μαζικό ξέσπασμα αρρώστιας

Πρώτα έρχεται το bank run (κατάρρευση). Μετά τρέχει η πείνα. Μετά τρέχει η έλλειψη καυσίμων. Μετά τρέχει η ηλεκτρονική κατάρρευση. Μετά τρέχει η έλλειψη φαρμάκων. Μετά τρέχει έλλειψη σε καθαρό νερό.

Κάθε μεγάλη πόλη θα μοιάζει με «Απόδραση από τη Νέα Υόρκη».

Οι χώρες θα μοιάζουν με μια τεράστια φυλακή υψίστης ασφαλείας.




Πηγή:www.shtfplan.com

crime-study.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου