Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Έξαλλοι στο Μαξίμου με τον Άδωνι: «Θα φάμε ξύλο στο τέλος»!Μπορεί ο Κυριάκος να μην μπορεί να κυβερνήσει χωρίς τον Άδωνι για διάφορους λόγους, οι οποίοι δεν είναι επί του παρόντος να σας αποκαλύψω, στο Μέγαρο Μαξίμου όμως επικρατεί πλέον οργή και αναταραχή για τον υπουργό υγείας.

Όχι, ο λόγος δεν είναι η αποκάλυψη του βουλευτή Καλλιάνου, ο οποίος τίναξε τα κοντέρ κάποια στιγμή, αποκαλύπτοντας ακόμα και οικονομικά αλισβερίσια με γιατρό του Δημοσίου, ανοίγοντας μαλιστα μέτωπο με τον υπουργό.

Ο λόγος δεν είναι ούτε η άθλια κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εδώ το Μαξίμου δεν παρεξηγήθηκε για 37.000 νεκρούς επί Θάνου Πλεύρη, στον Άδωνι θα κόλλαγε;

Η ενέργεια του υπουργού που εξόργισε αλλά και ανησύχησε τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ήταν η έμπνευση του να κάνει ανάρτηση υπέρ του βουλευτή Φλώρου, κοινοποιώντας μάλιστα δήλωση του έτερου τ. βουλευτή των Σπαρτιατών, Βαλτογιάννη!

Στο Μαξίμου θεωρούν ότι η ρητορική του Άδωνι, ουσιαστικά ξεπλένει την πρωτοφανή πράξη βίας μέσα στο κοινοβούλιο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα στελέχους, μόλις διάβασε τα «επαναστατικά» τιτιβίσματα του υπουργού υγείας στο X:

«Είναι σα να λέει στον κόσμο, ελάτε να μας δείρετε, και μετά πείτε ότι σας βρίσαμε τη μάνα για να γλιτώσετε»!

Όσο κι αν πριονίζουν πάντως την καρέκλα του Άδωνι, εντός και εκτός Μαξίμου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είναι ακλόνητος, όσο πρόεδρος παραμένει ο Κυριάκος…


ο Κυριος Μαξιμος

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου