Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Μία ιδιαίτερα αγαπητή καλεσμένη υποδέχτηκαν χθες οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Καλπακίου, στα πλαίσια του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα τη φιλαναγνωσία.
Μία ιδιαίτερα αγαπητή καλεσμένη υποδέχτηκαν χθες οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Καλπακίου σε μία δράση που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα τη φιλαναγνωσία.

Τα παιδιά καλοδέχτηκαν τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Σοφία Γραμμόζη Σωπίκη που με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τους αφηγήθηκε το παραμύθι "Η χάντρα η ασημένια η χρυσομαλαματένια".
 


Νωρίτερα, οι μικροί μαθητές μαζί με τις νηπιαγωγούς τους κ.κ. Ευφροσύνη Κολιογιάννη και Μαρία Μάστορα είχαν επεξεργαστεί το βιβλίο πλάθοντας με την φαντασία τους ήρωες του παραμυθιού.
 

Στη δράση συμμετείχαν και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Καλπακίου συνοδευόμενα από τη βρεφονηπιοκόμο κ. Βίκυ Ζυγούνα αλλά και γονείς των παιδιών καθώς το Νηπιαγωγείο Καλπακίου εκπονεί σχέδιο δράσης με θέμα «Συνεργασία οικογένειας – σχολείου». Έτσι, οι γονείς πήραν πολύτιμες συμβουλές κι έμαθαν τρόπους αξιοποίησης του παιδικού παραμυθιού καθώς το βιβλίο είναι πολύτιμος «φίλος» στη ζωή μικρών και μεγάλων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου