Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συνθήκη για την πανδημία γιατί η κοινή γνώμη (εκτός Ελλάδος), αντιδρά έντονα στην τυραννία της ελίτ!



Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ανθρώπων που ξυπνούν και ξεσηκώνονται ενάντια στην τυραννική ατζέντα της παγκοσμιοποίησης ελίτ.

Μετά από σφοδρή αντίδραση των κράτων μελών, ο ΠΟΥ αναγκάστηκε να αναθεωρήσει πλήρως τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Διεθνούς Κανονισμού Υγείας (IHR). Σύμφωνα με την ομάδα Us for Them UK, οι αλλαγές αντιπροσωπεύουν μια σοβαρή νίκη «για την εθνική δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ας είναι καλά οι Ιάπωνες που αντέδρασαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους ενάντια των σχεδίων της κυβέρνησης να επικυρώσει τη συνθήκη ΠΟΥ. Γιατί οι Έλληνες πλην ελαχίστων ούτε ήξεραν τι επρόκειτο να συμβεί.

Σχεδόν όλες οι ουσιαστικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν στην Ομάδα Εργασίας του ΠΟΥ για τις τροποποιήσεις του ΔΚΥ έχουν διαγραφεί, μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι ότι οι συστάσεις του ΠΟΥ θα είναι μη δεσμευτικές, δηλαδή όπως ήταν και πριν.

«Το άρθρο 13Α.1 που θα απαιτούσε από τα κράτη μέλη να ακολουθούν τις οδηγίες του ΠΟΥ ως αρχή καθοδήγησης και συντονισμού για τη διεθνή δημόσια υγεία έχει απορριφθεί εντελώς», έγραψε το Us for Them UK.

Μια άλλη αλλαγή είναι η διαγραφή μιας πρότασης που θα προέκυπτε από τη διατύπωση των τροπολογιών που αναγνωρίζει την «αξιοπρέπεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες» των ανθρώπων.

«Αυτή η πρόταση δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προταθεί», λέει η Us for Them UK.

Εάν ανησυχείτε για το ότι ο ΠΟΥ αποκτά ξαφνικά δικτατορικές εξουσίες απλώς και μόνο με το «δυναμικό» μιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, μην ανησυχείτε: ο ΠΟΥ θα μπορέσει να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο μόνο εάν μπορεί να αποδείξει ότι «είναι απαραίτητη η συντονισμένη διεθνής δράση».

Όσον αφορά την ελεγχόμενη ροή πληροφοριών από την κυβέρνηση, μια διαδικασία που είναι πιο γνωστή ως λογοκρισία , ο ΠΟΥ δεν θα έχει δικαιοδοσία ούτε σε αυτό.

Αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΟΥ εφαρμόζει τα ΔΥΑ του θα παραμείνει το ίδιο αντί να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει επίσης «όλους τους κινδύνους που ενδέχεται να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία».

Άλλες διατάξεις που ήταν «αραιωμένες», σύμφωνα με το Us for Them UK περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τους μηχανισμούς επιτήρησης που θα επέτρεπαν στον ΠΟΥ να επιβάλει την εύρεση χιλιάδων δυνητικά νέων λεγόμενων «σημάτων» πανδημίας, καθώς και διατάξεις για την υιοθέτηση ψηφιακών διαβατηρίων υγείας.

Λάβετε υπόψη ότι ολόκληρο το δημοσιευμένο έγγραφο, όπως υπάρχει επί του παρόντος από τον ΠΟΥ, παραμένει ένα ενδιάμεσο προσχέδιο, επομένως θα μπορούσε να τροποποιηθεί και πάλι. Η Ομάδα Εργασίας του ΔΚΥ θα το εξετάσει και θα κάνει τελικές διαπραγματεύσεις για το πώς θα εμφανιστεί στην τελική του μορφή.

Που σημαίνει «Δεν θα είμαστε ασφαλείς μέχρι να διαλυθεί ο ΠΟΥ», σχολίασε στο X ο (@Free_ByTheSea).

«Δεν είναι αποδεκτό ότι το έθνος μας επηρεάζεται από μια μη εκλεγμένη ομάδα που συνέλαβε τις αρχικές τροπολογίες. Ούτε είναι λογικό ότι μέλη της κυβέρνησής μας προσπάθησαν να μας πείσουν ότι δεν ήταν τίποτα ανησυχητικό. Πρέπει να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από ομάδες όπως αυτή. Ο ΠΟΥ πρέπει να καταργηθει».

Εάν θέλετε να διαβάσετε το πιο πρόσφατο προσχέδιο των Τροπολογιών ΔΥΑ του ΠΟΥ, μπορείτε να το κάνετε σε αυτόν τον σύνδεσμο.





anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου