Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ! «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν» απαντά στη Φλέσσα ο Νίκος Πλακιάς για τα Τέμπη...


Ηχηρή απάντηση στα όσα είπε η Βίκυ Φλέσσα για την τραγωδία στα Τέμπη έδωσε ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δυο κόρες του στο πολύνεκρο δυστύχημα.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο X αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους». Προσθέτει πως «αν το κράτος νοσεί», τότε θα πρέπει να το θεραπεύσουν εκείνοι που πρέπει και πως «η αρχή της θεραπείας» αυτής θα είναι «να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό». Παράλληλα, ζητά από τη Βίκυ Φλέσσα να μην αναφερθεί ξανά στην υπόθεση των Τεμπών, καθώς, όπως αναφέρει «δεν γνωρίζετε, μην μιλάτε».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα ΤΕΜΠΗ τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός
Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους .
Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια .
Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.
Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,
Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας
Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου