Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Οι Ρώσοι «ισοπεδώνουν» την Ουκρανία ενόψει αφίξεως των δυτικών όπλων: Συντριπτικά πλήγματα σχεδόν παντούΣε συντριπτικά μαζικά πλήγματα κατά ουκρανικών ενεργειακών και βιομηχανικών υποδομών προχώρησαν.. σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις στο Ιβάνο Φράκιβ, στο Τσερκάζι, στο Κίεβο, στην Βινίτσια, στο Χμελνίτσκι, στο Ζίτομιρ, στην Στρίι, στην Λβιβ, στο Χάρκοβο, στο Κρίβι Ριχ, στο Νικολάεφ, στο Ντνίπρο, στην Πολτάβα και στο Τέρνοπιλ!

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σημείο στην Ουκρανία που να μην έχει χτυπηθεί.

Στο Χάρκοβο επλήγη το εγκαταλειμμένο ψυχιατρικό νοσοκομείο της πόλης στο οποίο είχαν εγκατασταθεί εκατοντάδες Ουκρανών στρατιωτών.

Στη Κρίβι Ριχ χτυπήθηκε εκ νέου το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο, καταστρέφοντας το ολοσχερώς.

Χτυπήθηκε και το θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο στην Μπούρστιν, ενώ καταστράφηκε μία ακόμα μεγάλη δεξαμενή αποθήκευσης φυσικού αερίου στην πόλη Στρίι.


Τα πλήγματα πραγματοποιήθηκαν από αεροσκάφη MiG-31 που εκόξευσαν υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και από πυραύλους cruise Kalibr, αλλά και Kh-59 (με βεληνεκές 200 χλμ.), που αφέθηκαν από μαχητικά Su-34, όπως και Kh-69 (παραλλαγή του Kh-59, με βεληνεκές 400 χλμ.).


Χρησιμοποιήθηκαν και πύραυλοι αέρος εδάφους Kh-31 Ρ, οι οποίοι είναι κυρίως αντι-ραντάρ, που σημαίνει ότι χτυπήθηκαν και ουκρανικά ραντάρ.

Οι Ρώσοι καταστρέφουν επίσης το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ουκρανίας ώστε να μην είναι σε θέση να μεταφέρουν τον δυτικό οπλισμό στα διάφορα μέτωπα και να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες ουκρανικές δυνάμεις.

Στο ζήτημα της λειψανδρίας που αντιμετωπίζει ο ουκρανικός Στρατός, οι Ρώσοι πιστεύουν και υπάρχουν πολλές ενδείξεις για αυτό, ότι υπάρχουν πολλοί Δυτικοί στρατιώτες που πολεμούν στις τάξεις του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κατέρρευσε τους τελευταίους μήνες.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου