Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας μικρός στόλος πολυτελών μίνι βαν





Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζει η υπηρεσία μίσθωσης μικρών πολυτελών τουριστικών λεωφορείων από επισκέπτες των Ιωαννίνων, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι ήδη έχει δημιουργηθεί ένας μικρός στόλος οχημάτων.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ, Αστικό ΚΤΕΛ και ιδιώτες έχουν προμηθευτεί πολυτελή μίνι βαν, τα οποία διατίθενται για την εξυπηρέτηση συνεδρίων, για μεταφορές από το αεροδρόμιο στα ξενοδοχεία, για ξεναγήσεις και ημερήσιες εκδρομές, με τους επισκέπτες να τα μισθώνουν για τη μεταφορά τους στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, στο Σπήλαιο Περάματος, στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη και για εκδρομές στο Ζαγόρι.

Αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα, σύνδεση με wi-fi, κλιματισμός και κυρίως ευκολία άμεσης πρόσβασης σε οποιοδήποτε σημείο, είναι οι λόγοι για τους οποίους τα προτιμούν οι επισκέπτες.


Έξι από αυτά τα μικρά πολυτελή τουριστικά οχήματα παρουσιάστηκαν χθες από τους ιδιοκτήτες τους στην πλατεία Μαβίλη, μετά από μια πρωτοβουλία του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στάθη Σιούτη, ο οποίος σημείωσε πως με την επένδυση αυτή καλύπτεται ένα κενό που υπήρχε στην πόλη.
«Είμαστε σαν ξενοδόχοι διπλά χαρούμενοι γιατί μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη και σύνεδρο», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Παρών στην παρουσίαση και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Γκόλας, ο οποίος έκανε λόγο για μια κίνηση που προσάπτει υπεραξία και μια σημαντική προσθήκη στο τουριστικό προϊόν.
«Το τουριστικό προϊόν της περιοχής αναβαθμίζεται συνεχώς λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου των επαγγελματιών και του ότι έχουμε επιτύχει την καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων», τόνισε.
Την ετοιμότητά τους να καλύψουν κάθε ανάγκη δήλωσαν από την πλευρά τους οι πρόεδροι του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας, του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Στέφανος Μουστακλής και της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Περιφέρειας Ηπείρου Σταύρος Μανώλης, καθώς και ο Γιώργος Αλεξανδρής, ένας από τους ιδιοκτήτες πολυτελών τουριστικών λεωφορείων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου