Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Της αξίζουν τ’ άρματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης








ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΕΣ δίχως τέλος κάθε φορά που πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέπτεται μια περιοχή, που όμως για να συνδυαστούν με επιτυχία και κυρίως με ασφάλεια κάποιοι δουλεύουν νυχθημερόν χωρίς σταματημό.

Μιλάμε για τους αστυνομικούς και εις ότι αφορά τις επισκέψεις του Προκόπη Παυλόπουλου στην Άρτα της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ανάμεσα σε κείνη για τη γιορτή της Πολιούχου Αγίας Θεοδώρας με την αντίστοιχη της παρουσίας του στις «Γιορτές Σέλτσου», η διαφορά ήταν μεγάλη.

Δεν θα ήταν βέβαια και τόσο μεγάλη αν ο πρόεδρος μετέβαινε στις Πηγές με ελικόπτερο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Προέκυψε ωστόσο το καιρικό δελτίο κι επειδή στην περιοχή προβλέπονταν άσχημες καιρικές συνθήκες, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν, ο κ. Παυλόπουλος συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, «πέταξε» με αεροπλάνο στο Άκτιο κι από κει οδικώς στις Πηγές.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η οποία σχεδόν τριπλασίασε τις δυνάμεις της, καθώς είδαμε ακροβολισμένους αστυνομικούς ακόμα και στο δρόμο που διασχίζει τον Άγιο Δημήτριο Πέτα, πόσο μάλλον στην περιοχή Ραδοβιζίου!

Εκτός από τον αστυνομικό διευθυντή Άρτας, Πάρι Νίκου, κατά την επίσκεψη του προέδρου παρών ήταν και ο διοικητής Περιφέρειας Ηπείρου της ΕΛΑΣ, Κώστας Σκούμας, που όλοι τους με τους ανώτερους, κατώτερους αστυνομικούς και αστυφύλακες σχημάτισαν τέτοια ομπρέλα ασφαλείας που δεν περνούσε ούτε κουνούπι.

Κι όλα αυτά με διακριτικότητα χωρίς ουδένα ίχνος προκλήσεως. Τους αξίζουν τ' άρματα.




taxydromosartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου