Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

«Γκαλά» για τα γενέθλια της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων!




Αδιαμφισβήτητη είναι η προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων στην τοπική κοινωνία τα τελευταία 35 χρόνια.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της και μέχρι σήμερα αγκαλιάζει, περιθάλπει και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε πολίτες όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη αγάπης, φροντίδας και δημιουργικής απασχόλησης.
Αυτή την προσφορά, μαζί με τα γενέθλιά της, θα γιορτάσει σήμερα το τοπικό Παράρτημα, με ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γκαλά στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου «Du Lac».
Την εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ στηρίζουν το Σωματείο «Δύναμη Ζωής – Αγάπη», Πρόεδρος του οποίου είναι η γνωστή Γιαννιώτισσα ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η οποία θα επιμεληθεί την παρουσίαση, καθώς και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.
Συνέντευξη Τύπου
«Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων γιορτάζει τα 35 χρόνια παρουσίας στην πόλη μας και κάνει ένα άλμα. Πηγαίνει από τα βήματα ζωής για τα παιδιά με αναπηρία στις στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης», τόνισε χθες, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων Νατάσα Μπέγκα.
Παράλληλα, χαρακτήρισε ευτυχή συγκυρία την εκδήλωση που διοργανώνουν η Βάνα Μπάρμπα και ο Σύλλογος «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» για να υποστηρίξουν το έργο της Εταιρείας.
«Η αγάπη είναι εκείνη που στηρίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων, δίνει δύναμη ζωής, ελπίδα ζωής και στήριξη σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Η ΕΛΕΠΑΠ για 35 χρόνια στηρίζει το παιδί με αναπηρία, την οικογένειά του και καθημερινά προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων από την ηλικία των έξι μηνών ως τα 66 τους χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Η κ. Μπέγκα ευχαρίστησε τη Βάνα Μπάρμπα, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων, αλλά και τους χορηγούς της αυριανής εκδήλωσης για τη στήριξή τους.
Από την πλευρά της η Βάνα Μπάρμπα τόνισε πως είναι χαρά και τιμή της να βρίσκεται στην πόλη απ’ την οποία κατάγεται. «Ήθελα να φανώ χρήσιμη. Έμαθα πόσο σπουδαία δουλειά κάνει η τοπική ΕΛΕΠΑΠ και αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τη βοηθήσουμε. Το μεγαλύτερο πράγμα στη ζωή είναι η αγάπη και η προσφορά», σημείωσε με έμφαση. Εξάλλου, όπως είπε, «οι Γιαννιώτες εκτός από πρώτοι στα γρόσια και τα γράμματα είναι και πρώτοι στην ευεργεσία κι αυτό το αποδεικνύουν και σήμερα»!
Τέλος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία, όπως είπε, «παρέχει σημαντικές υπηρεσίες σε μία ειδική ομάδα ανθρώπων που έχουν ανάγκη από αγάπη, στοργή και φροντίδα. Γι’ αυτό και συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο έργο της».
Παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του σημερινού γκαλά στο «Du Lac», ο κ. Γκόγκος τόνισε πως περιλαμβάνει πολυφωνικά τραγούδια απ’ το συγκρότημα Ήνορο, επίδειξη μόδας με τα μοντέλα της ΚΡΙΣΤΙ, μουσική βραδιά με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Έλενα Πέτα και πρόγραμμα με την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής Έμμετρον.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Μανώλη Γεωργοστάθη, ενώ την παρουσίαση θα κάνει η Βάνα Μπάρμπα. Οι προσκλήσεις κοστίζουν 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.



proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου