Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση, αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων κ. Γιάννη Σεντελέ, με τα Προεδρεία των Αδελφοτήτων των χωριών που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου







Φώτο: Κώστα Μπατσή

Τη Κυριακή το πρωί 27 Νοεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών στην Αθήνα, έγινε συνάντηση, αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ, με τα Προεδρεία των Αδελφοτήτων των χωριών που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.
Στη συνάντηση αυτή εκ μέρους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής, ο Β' Αντιπρόεδρος Κώστας Ζηκόπουλος, ο Έφορος Τύπου Αντώνης Κοντός και τα μέλη του Δ.Σ. Ελευθερία Σιαμέτη και Μαίρη Καραγιώργου. Πολυμελής αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρήστο Λαναρά, εκπροσώπησαν την Ομοσπονδία Αποδήμων Τζουμερκιωτών.



Φώτο: Κώστα Μπατσή


Οι παρευρισκόμενοι απόδημου, που μίλησαν, εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους, για τη περιοχή των Βορείων Τζουμέρκων και κατέθεσαν εποικοδομητικές προτάσεις για τα χωριά τους και την ανάπτυξη της περιοχής. Ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές και οι παρευρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι του, κατέθεσαν πλήρη απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας τους και προϋπολογισμό-προγραμματισμό δράσεων, για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι του τέλους του 2019, που ολοκληρώνεται η θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου