Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα Γιάννενα




Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT- ΗΠΕΙΡΟΥ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των δράσεων τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας: «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Ν. Ιωαννίνων, μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων».

Στο πρώτο μέρος θα γίνει μια συνοπτική αξιολόγηση των βασικών δεικτών του νόμου και παρουσίαση των αποτελεσμάτων για τις επιπτώσεις της κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Εισηγητής του πρώτου μέρους θα είναι ο Δημήτριος Kαμπούρης διδάκτωρ του πανεπιστημίου ειδικός επιστήμων σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων.

Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν μία σειρά νομικών θεμάτων που αφορούν τη διαδικασία εξυγίανσης, όπως υπαγωγή, προστασία, άνοιγμα διαδικασίας, συμφωνία επικύρωσης. Εισηγητής του δεύτερου μέρους θα είναι η Ματίνα Kαπρίτσα νομικός, Δικηγόρος παρ’ εφέταις ειδικός συνεργάτης της F.B.S. σε θέματα εξυγίανσης.

Στο τρίτο μέρος παρουσιάζονται οι τεχνικές διατήρησης βιωσιμότητας των επιχειρήσεων διάγνωση αναδιοργάνωση αναδιάρθρωση εξυγίανση. Εισηγητής του πρώτου μέρους θα είναι ο Δημήτριος Καμπούρης διδάκτωρ του πανεπιστημίου ειδικός επιστήμων σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης επιχειρήσεων..

Η Eκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-11-2016 και ώρα 19:00 στην Aίθουσα Eκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5α Σε όλους που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα δοθεί ειδικός φάκελος με το περιεχόμενο της εισήγησης.


epirusonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου