Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Μετατρέπουν τους ΙΔΟΧ του Πνευματικού σε εύκολα θύματα!





Τον ασκό του Αιόλου ανοίγει για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων... Με μία αψυχολόγητη απόφαση προχωρά σε γενναίες περικοπές των ήδη εξαιρετικά χαμηλά αμειβόμενων ΙΔΟΧ που στηρίζουν τις πιο δυναμικές του δομές, με αποτέλεσμα να τους οδηγεί σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση, κάνοντας αρκετούς να σκέφτονται ακόμη και την παραίτηση.

Στη μισθοδοσία δεν υπολογίζεται η προϋπηρεσία, παρότι η νομοθεσία προβλέπει ακριβώς το αντίθετο, σημειώνουν εργαζόμενοι, που είδαν τα ημερομίσθιά τους να έχουν υποστεί γενναίο κούρεμα!


«Μόλις πήρα στα χέρια μου την απόδειξη πληρωμής μου από το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και αποφάσισα το φετινό μου ρεσιτάλ (το οποίο θα έκανα χωρίς απολαβές) καθώς και τα ρεσιτάλ των χρόνων που θα ακολουθήσουν, να ακυρωθούν γιατί η τωρινή διοίκηση παρανομεί εις βάρος μου κατ’ εξακολούθηση και συνειδητά.
Τα λέμε λοιπόν όταν αλλάξει η διοίκηση...», είναι το σχόλιο που έκανε μουσικός του Πνευματικού Κέντρου, με ανάρτησή του στο Facebook.
Κι αυτή δεν είναι δεν είναι η μόνη...
Εβδομήντα δύο εργαζόμενοι στη Φιλαρμονική, στις Σχολές Χορού και σ’ άλλες δομές, συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου, οδηγούνται στα όρια της απελπισίας, χωρίς να τους έχει δοθεί καμία επαρκής εξήγηση...
Η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου, αιφνιδιαστικά και ετσιθελικά πήρε τις αποφάσεις της αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες αυτών...
Και δεν είναι η πρώτη φορά!



 epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου