Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Γιάννενα: «Λευκός καπνός» για την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα




Ξεκίνησε προχτες στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή ο έλεγχος και η διαδικασία των ακροάσεων για τους φακέλους αδειοδότησης των ομάδων από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στις ομάδες που εξετάστηκαν χτες ήταν και ο ΠΑΣ Γιάννινα και φαίνεται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά φέτος όπως και πέρυσι σχετικά με την άδεια της γιαννιώτικης ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Ηπειρώτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σχετικά με την χορήγηση άδειας, κάτι που φάνηκε μετά και την χτεσινή ακρόαση στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.
Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου εισηγήθηκε θετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα και η εμπειρία των προηγούμενων ετών έχει αποδείξει ότι η εισήγησή του παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση της επιτροπής.
Ανάμεσα στις ομάδες που ήταν να εξεταστούν χτες ήταν και ο Ηρακλής, όμως ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα, προκειμένου να προσκομίσει πρόσθετα στοιχεία.
Η διαδικασία των ακροάσεων των ΠΑΕ από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων θα ολοκληρωθεί σήμερα, ενώ τα αποτελέσματα αναμένονται από την Τετάρτη και μετά.
Εβδομάδα εξελίξεων
Η αδειοδότηση, είναι ένα από τα «καυτά» θέματα της τρέχουσας εβδομάδας, στην οποία αναμένονται καθοριστικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, όσον αφορά την οργάνωσή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το σημαντικότερο από αυτά αφορά το θέμα του προπονητή καθώς ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε κάποια εξέλιξη για την παραμονή ή όχι του Γιάννη Πετράκη.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την απόφασή του για το αν θα παραμείνει ή αν θα αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΣ και τα Γιάννενα μετά από 3,5 χρόνια.
Η επιθυμία του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που έχει καταστήσει σαφές και επίσημα με δηλώσεις του, αλλά και στις συζητήσεις που έκανε με τον προπονητή του ΠΑΣ.
Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ θα λάβει τέλος το αργότερο στα μέσα της εβδομάδος, καθώς αύριο ολοκληρώνονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ και οι παίκτες θα φύγουν σε διακοπές.
Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και άλλες εκκρεμότητες, όπως η συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τους Ακόστα- Λίλα, η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Κούτρη στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενδεχομένως και κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις (είτε αυτές ανακοινωθούν, είτε όχι).
Η αποχώρηση Νιαρχάκου
Σίγουρα πάντως η διαφαινόμενη αποχώρηση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, θα αλλάξει πολλά πράγματα στο εσωτερικό και τη δομή της ομάδας. Ο Νιαρχάκος ήταν για πολλά χρόνια ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και παικτών και γνώριζε ότι συνέβαινε στα αποδυτήρια των Ηπειρωτών.
Στο Καρπενήσι η προετοιμασία
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει για τον ΠΑΣ τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και κατά πάσα πιθανότητα το Σαββατοκύριακο 27-28 του μηνός, με τις εργομετρικές εξετάσεις, ως είθισται σε κάθε ξεκίνημα καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη σεζόν στο Καρπενήσι καθώς οι διοικούντες του ΠΑΣ συμφώνησαν και φέτος με το ξενοδοχείο Avaris, το οποίο φιλοξένησε και τις προηγούμενες χρονιές την αποστολή των Ηπειρωτών.
Σε ημερίδα στην Κοζάνη
Ο Γιάννης Πετράκης βρέθηκε την Κυριακή στην Κοζάνη, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε επιμορφωτική ημερίδα ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης.
Ο προπονητής του ΠΑΣ ανέλυσε το θέμα «Οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία» και είχε συνομιλία με αρκετούς παρευρισκόμενους για θέματα ποδοσφαίρου, ωστόσο απέφυγε ακόμα μια φορά να αποκαλύψει αν θα συνεχίσει ή όχι στον ΠΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου