Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Γιάννενα: Γιορτή στην Πλατεία! Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 8 μ.μ.Με μια μεγάλη μουσική γιορτή για όλους, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλοσωρίζουμε το φθινόπωρο.


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σας προσκαλεί στην μεγάλη μουσική γιορτή που διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων.

Ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι όπου για πρώτη φορά μουσικοί της πόλης μας, από διαφορετικά είδη, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη μουσική περιπέτεια.

Η εκδήλωση ξεκινά με τον Νίκο Παπαδιώτη και τη Χαρά Καλπακίδου, στο τραγούδι και μαζί τους οι μουσικοί: Ανδρέας Κάσσος, πιάνο - Νίκος Μητσόπουλος, μπουζούκι - Σωτήρης Κατσούρας, βιολί.

Στη συνέχεια στη σκηνή ο Δημήτρης Υφαντής στο τραγούδι, την κιθάρα και τα πνευστά. Μαζί του ο Πάνος Βούλγαρης: πλήκτρα, η Γεωργία Βακάλη: κρουστά, τραγούδι και ο Δημήτρης Σταύρου: μπουζούκι, λαούτο.

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με παραδοσιακούς ρυθμούς και τραγούδια με τον Γιώργο Κάκο, στο τραγούδι, τον Μάκη Μποροδήμο, στο κλαρίνο, το Χρήστο Γούλα, στο λαούτο, και τον Χρήστο Λώλη, στο ντέφι.epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου