Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κατσίκης (ΑΝΕΛ): Εχουμε αποφασίσει να ρίξουμε την κυβέρνηση αλλά δεν ξέρω το πότε...Αφου το ειπε ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ τοτε γραψτε το στα παλαια σας παπουτσια
ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ απο πολιτικα νουμερα.....μιλανε εκ τους ασφαλους,γιατι δεν την ριχνεται τωρα ρε παλληκαρα ..μην χασει ο ΠΑΝΟΣ το υπουργειο και ..δεν πεταει με ελικοπτερα?Η θα την ριξετε τον ΑΠΡΙΛΙΟ γιατι τον ΜΑΙΟ θα γινουν οι εκλογες?
ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ νομιζεις ακομα οτι τρωει σανο ο λαος και θα σε ξαναβαλει στην ΒΟΥΛΗ για να του λες παπαριες?
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 94 ο κ. Κατσίκης σημείωσε ότι πρόκειται για κομματική ειλημμένη απόφαση να πέσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα συμβεί αυτό, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.
Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος Καμμένος προφανώς εννοούσε ότι δεν πρόκειται να φτάσει στη Βουλή γιατί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνουν οι Σκοπιανοί δεν θα έρθουν πριν τις επικείμενες εκλογές. Το δεύτερο που εννοούσε είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε να μπει στη Βουλή και να κυρωθεί γιατί εμείς θα ρίξουμε την κυβέρνηση και θα το αποτρέψουμε.
Το ονοματολογικό των Σκοπίων από το καταστατικό μας και τα συνέδριά μας, ουδέποτε περιείχε τον όρο Μακεδονία και τη συναίνεσή μας να συμπεριλαμβάνεται σε σύνθετο όνομα. Διαφωνούμε κάθετα στην πολιτική του κ. Τσίπρα. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε και θα κάνουμε πράξη τη δήλωσή μας αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς κύρωση.
Θα αποδείξουμε, σε όλους εκείνους που παρασύρθηκαν από το πολιτικό τέχνασμα της ΝΔ με τη κατάθεση μομφής, πίστεψαν ότι δεν είμαστε πιστοί στη θέση μας, ότι είμαστε η μόνη δύναμη για να μην κυρωθεί η συμφωνία».
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου