Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα




Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες 


συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

Χθες μετά τα μεσάνυχτα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος ημεδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε ο 40χρονος κατείχε παράνομα στο σπίτι του ένα πιστόλι κρότου – αερίου, διαμετρήματος 9mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (30) μηνών και (30) ημερών, για απάτη, υπεξαίρεση καθώς και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Χθες το απόγευμα στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, ποινής φυλάκισης (4) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Χθες το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Δ.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 21χρονης ημεδαπής, διότι πρωινές ώρες της 18-04-2019 στην Άρτα, αφαίρεσε από 54χρονο ημεδαπό, προσωπικά αντικείμενα και δύο τσάντες με τρόφιμα, τα οποία είχε εναποθέσει προσωρινά έξω από σούπερ μάρκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου