Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία, παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση 


Συνελήφθη, προχθές (27-04-2019) το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 45χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία, παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, ο 45χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε διαβατήριο, το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση υγειονομικής διάταξης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές (27-04-2019) το μεσημέρι στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές (27-04-2019) το βράδυ στην Καστανή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απειλή, εξύβριση και αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου