Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συνελήφθη στο Πέτα Άρτας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, 32χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση


 

Κατασχέθηκαν -101,53- γραμμάρια ηρωίνης και -3,2- γραμμάρια κοκαΐνης 


Συνελήφθη, χθες (24-04-2019) το απόγευμα στο Πέτα Άρτας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ελέγχων με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας εντόπισαν τον 32χρονο δράστη να αποκρύπτει πλησίον κάδου απορριμμάτων, έξω από το νεκροταφείο στο Πέτα Άρτας, χάρτινη συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω σημείο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (101,53) γραμμαρίων και μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (3,2) γραμμαρίων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου