Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Δραστηριότητα της υποψήφιας Δημάρχου Ιωαννιτών Τατιάνας Καλογιάννη και της παράταξης Ιωάννινα_2023.
Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Ιωάννινα_2023 πραγματοποίησε τις παρακάτω αναφερόμενες συναντήσεις και επισκέψεις:


Τη Δευτέρα 06.05.2019, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των Σεισμοπλήκτων και περιόδευσε στα καταστήματα της περιοχής των Σεισμοπλήκτων

Την Τρίτη 07.05.2019 συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ιδιοκτητών – Εκμεταλλευτών Περιπτέρων Νομού Ιωαννίνων και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Την Τετάρτη 08.05.2019 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Διευθυντή ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας καθώς και και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας.

Την Πέμπτη 09.05.2019, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Δημητρίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ακολούθησε συζήτηση για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα της πτηνοτροφίας, δεδομένου ότι ο νομός Ιωαννίνων έχει τη μεγαλύτερη πτηνοτροφική παραγωγή της χώρας. Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος συνόδευσε και ξενάγησε την Τατιάνα Καλογιάννη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου