Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 - Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Κατσικά Τατιάνας ΚαλογιάννηΦίλες και φίλοι, Χριστός Ανέστη. Χρόνια Πολλά.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την παρουσία σας.Σας καλέσαμε σήμερα εδώ αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, για μας, ο Δήμος δεν είναι το κέντρο πόλεως Ιωαννίνων. Αντιμετωπίζουμε τον Δήμο μας εννιαίο, χωρίς διακρίσεις και διαφοροποιήσεις.

´Οπως θα έχετε, ήδη, ενημερωθεί, την ψήφο των Δημοτών στο Δήμο μας, κατά τις επερχόμενες εκλογές την διεκδικούν εννέα παρατάξεις, που η κάθε μία διαθέτει τα δικά της χαρακτηριστικά, τις δικές της αναφορές ως προς την προσφορά στα κοινά θέματα και τους δικούς της -η κάθε μία- σχεδιασμούς για την επόμενη τετραετία.

Για τις περισσότερες απ´ αυτές, είναι δεδομένο ότι διαθέτετε και τα στοιχεία που αξιολογούν την συνέπεια λόγων και έργων, αλλά και την ιστορική εμπειρία να κρίνετε την αποτελεσματικότητά τους.

Εγώ θέλω σήμερα, να σας μιλήσω για την δική μας πρόταση.

Στον Δήμο μας, σήμερα,

Λείπει η δημιουργία και η εντατική προσπάθεια.

Απουσιάζει η οργανωμένη δράση.

Κυριαρχούν ο εφησυχασμός και η στασιμότητα.

Η παραγωγή κρίσιμων έργων και έργων δραστικής βελτίωσης της καθημερινότητας είναι ανύπαρκτη.

Η διαρκής συνεργασία μεταξύ της πόλης των Ιωαννίνων και του πανεπιστημίου Ιωαννίνων λείπει και όταν υπάρχει είναι αποσπασματική, ενώ οι δομές στήριξης της φοιτητικής κοινότητας είναι ανύπαρκτες.

Η έλλειψη έργων εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος είναι εμφανής, όπως και πολλά άλλα.

Είναι γεγονός ότι χάθηκε πολύς χρόνος και δαπανήθηκαν πόροι χωρίς αντίκρισμα για τα Ιωάννινα.

Η κατάσταση της λίμνης μας επιβαρύνεται διαρκώς.

Οι μεγάλοι δημόσιοι χώροι, το στρατόπεδο Βελισσαρίου, το πάρκο Πυρσινέλλα, τα μικρότερα αστικά και περιαστικά πάρκα παραμένουν αναξιοποίητα, απλησίαστα για τους πολίτες.

Η καθαριότητα στην πόλη απέχει πολύ από το να κρίνεται ικανοποιητική.

Μικρά και μεγάλα έργα υποδομής που θα άλλαζαν την πορεία της πόλης δεν έχουν καν μελετηθεί.

Για να μπορέσει ο τόπος να γυρίσει σελίδα, πρέπει, οι πολίτες να επιλέξουν αξιόπιστους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και με τεκμηριωμένη αναφορά στην παραγωγή έργου. Η κοινωνία μας, σήμερα, έχει ανάγκη από νέους, ελεύθερους ανθρώπους, δοκιμασμένους στη ζωή και αγωνιστές, με άποψη για τον τόπο τους και διάθεση να προσφέρουν στους συμπολίτες τους.
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου