Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) στην Βλαχέρνα Άρτας .Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 44 ετών


Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής, που έγινε από υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) στην Βλαχέρνα Άρτας. 


Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 28 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, βραδινές ώρες της 4/5-05-2019 αφαίρεσαν από υπαίθριες εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) στην Βλαχέρνα Άρτας, τμήματα από τέσσερις μεταλλικούς κρουνούς άρδευσης.

Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκαν κρυμμένα σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Πέτα Άρτας, τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν στον ανωτέρω οργανισμό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου