Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Τηλεφωνική Επικοινωνία της Τατιάνας Καλογιάννη με τον Λάζαρο Νάτση


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η Τατιάνα Καλογιάννη με τον Λάζαρο Νάτση, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή». 


Η Τατιάνα Καλογιάννη ανέφερε: Κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα από οποιοδήποτε άκρο και αν προέρχεται. Ο πολιτικός πολιτισμός, που έχουμε δηλώσει όλοι οι υποψήφιοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ότι καταθέτουμε, μέχρι σήμερα, είτε παρηγορητικής ρητορίας, είτε εν τοις πράγμασι εγκατεστημένη και λειτουργούσα πολιτική πρακτική, μας επιτρέπει να ευελπιστούμε, ότι θα διασφαλιστεί μέχρι τέλους, η ηρεμία και ο πλουραλισμός, πάντοτε με σεβασμό, στις αρχές του δημοκρατικού μας πολιτεύματoς.

Κύριο διακύβευμα των επερχόμενων εκλογικών αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι η απόρριψη του λαϊκισμού, από όπου και αν προέρχεται και εκπορεύρεται.

Η παράταξη «Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή», δίνει και σε αυτές τις εκλογές μία έντιμη και καθαρή μάχη.

Η παράταξη μας, «Ιωάννινα_2023», δίνει τη δική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου