Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Στο Βατούμι της Γεωργίας για την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΣΕΠ


Στις τακτικές εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που θα διεξαχθεί στις 14-17 Μαΐου στο Βατούμι της Γεωργίας, θα συμμετάσχει ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης.
Η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους βουλευτές Κώστα Μορφίδη και Γιάννη Καραγιάννη, θα συμμετάσχει μαζί με τις κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες των υπολοίπων κρατών-μελών του ΟΣΕΠ (Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Γεωργία, Μολδαβία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία και Ουκρανία) στις εργασίες των επιτροπών Νομικών και Πολιτικών Υποθέσεων (με ατζέντα το θεσμό του Διαμεσολαβητή και το ρόλο του στην ενίσχυση της δημοκρατίας στα κράτη-μέλη του ΟΣΕΠ) και Οικονομικών, Εμπορικών, Τεχνολογικών και Περιβαλλοντικών Υποθέσεων (με ατζέντα τη Γαλάζια Ανάπτυξη και την Πράσινη Οικονομία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου