Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Περιοδείες και συσκέψεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ιωαννίνων


Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ιωαννίνων, Όλυ Τσουμάνη. Περιόδευσαν στην κοινότητα Κατσικά και Σταυρακίου, συνομίλησαν με τους κατοίκους, ενώ παραβρέθηκαν και στο τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημιών. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε η ψεύτικη αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, οι οποίοι είτε με περιοδείες, όπως του κ. Τσίπρα στην περιοχής μας, είτε μέσω συνεντεύξεων τύπου, όπως του κ. Μητσοτάκη, δεν ξεχνούν να διαφημίζουν την αντιλαϊκή τους πολιτική. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει υπέρ του κεφαλαίου και των μονοπωλιακών ομίλων, όπως και αυτούς που είναι στην περιοχή μας, που βλέπουν τα κέρδη τους εν μέσω κρίσης να διογκώνονται. Την ίδια ώρα οι εργάτες και οι εργάτριες τσακίζονται από την εντατικοποίηση, μειώνονται μισθοί και δικαιώματα. Γι’ αυτό οι εργάτες και η νεολαία πρέπει τώρα να κάνουν τη διαφορά και να ενισχύσουν το ΚΚΕ σε κάθε κάλπη, τους αγωνιστές που πάλεψαν και κάτέκτησαν το προηγούμενο διάστημα και θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα των εκλογών.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην περιοχή Καρδαμίτσια Ιωαννίνων. Στη σύσκεψη χαιρέτισε ο Νίκος Έξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και μίλησε η Όλυ Τσουμάνη, υποψήφια δήμαρχος Ιωαννίνων με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Μαζική ήταν η συμμετοχή κατοίκων της περιοχής, ενώ συμμετείχαν και εκ μέρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδαμιτσίων και Ολυμπιάδος, καθώς και σύλλογος γονέων της περιοχής. Η συζήτηση που έγινε ήταν πλούσια, επικεντρώθηκε στα αιτήματα των κατοίκων για βελτίωση των υποδομών στην περιοχή (οδοποιία, αποχέτευση, φωτισμός κλπ), καθώς και για τη βελτίωση των υποδομών των σχολείων στην περιοχή, τη μετακίνηση των μαθητών. Τέλος παραδόθηκε κείμενο ερωτήσεων που συνέταξαν οι κάτοικοι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου