Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει ο Δήμος Πωγωνίου.αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής που απαιτούν γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο ίντερνετ.



Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει ο Δήμος Πωγωνίου μέσα από την μεγάλη παρέμβαση που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής που απαιτούν γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ο Δήμος Πωγωνίου κατάφερε να αναπτύξει σημεία ελεύθερης πρόσβασης, σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, πρωτοπορώντας Πανελλαδικά, παρά τις δυσκολίες λόγω του γεωγραφικού ανάγλυφου της περιοχής.
Το δημοτικό ασύρματο δίκτυο δίνει στους δημότες και επισκέπτες τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν αρχεία, να έχουν on line επικοινωνία, καθώς και ελεύθερη πρόσβαση στην ενημέρωση κ.λπ.

«Στην εποχή της τεχνολογίας ο Δήμος Πωγωνίου κατάφερε να προσφέρει δωρεάν ίντερνετ σε όλους τους δημότες. Και προχωρούμε αναβαθμίζοντας όλες τις γραμμές σε ευρυζωνικές, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ΟΤΕ, δίνοντας ταχύτητες 24 και 50mbps» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Στυλιανός Κουκουλάρης.

Ο Δήμος Πωγωνίου ήταν από τους πρώτους 30 δήμους πανελλαδικά που εντάχθηκαν στο χρηματοδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «WiFi 4eu» που αφορά στην παροχή προς τους πολίτες βελτιωμένων παροχών ίντερνετ.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Δήμος Πωγωνίου υποστηρίζει σε εξοπλισμό και αναλώσιμα όλα τα αγροτικά ιατρεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου