Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ν. Κάτσιος: «Στόχος η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των συνδημοτών»






Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς. 


Στη συζήτηση με τη διοίκηση και το προσωπικό αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να μπορέσει να επιτελέσει αποτελεσματικά το έργο της.

Ο Ν. Κάτσιος ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας και τη συχνότητα των επισκέψεών της στα χωριά του δήμου. Ζήτησε την συνδρομή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στην καταπολέμηση του φαινομένου που σχετίζεται με την υπερβολική ταχύτητα των οχημάτων που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο που συνδέει την έξοδο της Εγνατίας Οδού πριν την Παραμυθιά με το Γαρδίκι και τη Γλυκή, προκειμένου να μη θρηνήσουμε θύματα στα χωριά από τα οποία διέρχεται ο συγκεκριμένος δρόμος.

Τη συζήτηση απασχόλησε και η ανάγκη εκπόνησης κυκλοφοριακής μελέτης για τον οικισμό της Παραμυθιάς προκειμένου να βελτιωθεί με βάση επιστημονικά κριτήρια η κυκλοφορία και να οργανωθεί καλύτερα η στάθµευση και να γίνει πιο λειτουργική η πόλη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Επίσης επισημάνθηκε η ανάγκη για βελτίωση της οδικής σήμανσης στο οδικό δίκτυο του δήμου ενώ συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία, με τον Ν. Κάτσιο να δηλώνει ότι: «Ως η επόμενη δημοτική αρχή θα δείξουμε μεγάλο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών και στο πλαίσιο αυτό θα έχουμε στενή συνεργασία με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας.

Τέλος, συνεχάρη τη διεύθυνση και το αστυνομικό προσωπικό που σε αντίξοες συνθήκες κρατούν ψηλά το δείκτη ασφάλειας των κατοίκων την περιοχή και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο τους.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες οι περιοδείες νίκης της παράταξης «Τόπος Αξιών» συνεχίζονται καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου