Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Η εξωστρέφεια χρειάζεται οργανωμένες μετακινήσεις - Συνάντηση εργασίας Ριζόπουλου με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου - Περήφανοι 



Ξανά» είχε το πρωί της Τρίτης, συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ουσιαστικά διεξοδική συζήτηση. Από την πλευρά του κ. Γκίκα έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Από την πλευρά του Σπύρου Ριζόπουλου τονίστηκε ότι είναι δεδομένη η ευαισθησία των Οριζόντων Ηπείρου στις ανάγκες των λεωφορειούχων αλλά και των επιβατών και ότι υπάρχει ήδη ολοκληρωμένη εικόνα από τον υποψήφιο στην ΠΕ Πρέβεζας, Γιώργο Ρίζο που είναι πρόεδρος των ιδιοκτητών του τοπικού ΚΤΕΛ.

Επισημάνθηκε επίσης ότι είναι προφανές πως για να μπορέσει να διευκολυνθεί η εξωστρέφεια χρειάζεται να υπάρξουν και οργανωμένες μετακινήσεις.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος σημείωσε ότι σήμερα υπάρχει αναρχία στην υποδομές και αυτό δεν επιτρέπει την ομαλή λειτουργία ώστε να γίνει άνετη η επισκεψιμότητα στα Ιωάννινα αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι σχεδιασμοί δεν υλοποιήθηκαν ποτέ και πετάχτηκαν χρήματα.

Η κατάσταση θα αλλάξει, δήλωσε ο Σπύρος Ριζόπουλος ο οποίος επίσης τόνισε ότι η νέα Περιφερειακή αρχή θα βάλει από την πρώτη στιγμή τέλος στις απ’ ευθείας αναθέσεις μεταφορικού έργου σε συγγενικά πρόσωπα, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου