Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού

Συνελήφθη, σήμερα (9-5-2019) μετά τα μεσάνυκτα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 32χρονος 


αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (9) μηνών, για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού οδηγού για μέθη 

Συνελήφθη, σήμερα (9-5-2019) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (8-5-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, χθες (8-5-2019) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 25 και 20 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους σε βάρος των δύο εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:

σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (6) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου