Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ο Γιαννούλης παρέδωσε τον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Άρτας στον Καλαντζή






Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμάτων Άρτας, Στάθης Γιαννούλης, παρέδωσε χθες τα κλειδιά του Συνδέσμου στον νέο πρόεδρο Νίκο Καλαντζή, Δήμαρχο Ζηρού.



Ο κ. Γιαννούλης αφού ευχαρίστησε τους Δημάρχους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο που έγινε στα χρονιά της προεδρίας του. Συγκεκριμένα:

«Παρέλαβα στις 24-5-2005 τον Σύνδεσμο και ένα έργο "αμαρτωλό". Έτσι χαρακτήριζαν τότε την κατασκευή του ΧΥΤΑ.


Με σκληρή δουλειά και πολλές φόρες αναλαμβάνοντας τα ρίσκα που η Πολιτική επιβάλει κατόρθωσα να παραδώσω έργο χρήσιμο και λειτουργικό πολλών εκατομμυρίων.


Παρέδωσα ένα ολοκληρωμένο κύτταρο υποδοχής απορριμμάτων, μαζί με τα έργα υποδομής, κόστους 10 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.


Παρέδωσα τον μηχανολογικό εξοπλισμό για την λειτουργία του ΧΥΤΑ αξίας 800 000 ευρώ.


Έγινε η αποκατάσταση όλων των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) του Νομού Άρτας και του Δήμου Ζηρού, με μελέτες και αδειοδοτήσεις του Συνδέσμου μας προϋπολογισμού τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ περίπου.


Δρομολογήθηκαν με δικές μας μελέτες και αδειοδοτήσεις οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης των απορριμμάτων προϋπολογισμού 5 περίπου εκατομμυρίων.


Ιδιαίτερη δε ήταν η συμμετοχή μας στην κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου προϋπολογισμού 35 εκατομμυρίων ευρώ.


Ενώ αρχίζουν σύντομα οι εργασίες κατασκευής της Μονάδας Κομποστοποίησης Οργανικών προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.


Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες.


Για το σύνολο των έργων αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν θα γίνει ενημέρωση σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Σε όλα υπάρχει ένα τέλος...


Επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια στην δουλειά μου υπερήφανος.


Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου